Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.695
Cevap
197
Favori
427.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen gözlerim Limitsiz tarifeleri aradı, biri bile yok orda VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

Ama İnşallah gelir veya çok geçme isteğiniz var ise, Şikayet Var ile de geçiş yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limitsiz 5 mbps vardı.tekliflerden kaldırmışlar 143 tl idi.bu fiyat bile fazla su şartlarda ne kadar düşük alabilirsen şans yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O fiyattan alabildiğinize dua edin hocam, daha aşağı fiyat'ta vermeleri imkansız, hatta belki 150₺,155₺ bile olabilir aynı tarifenin fiyatı yakın zaman da, bu ortam da olur mu olur.

129₺ idi ilk çıktığında, sonra 131₺ en sonunda da bu fiyata getirdiler, 142₺ yaptılar, size de 143₺ den denk gelmiş

• Gelen gideni aratır hocam. Bence 5mbit sınırsız için 150 TL'ye kadar yolu olmalı. Fazlası zarar. 142 tam ortası.

• 155₺ de makbul de, ilk zamanlar da Limitsiz Redli Elite (10 Mbps) zaten 149₺ idi, şimdi 163₺ gibi bir civar da dolaşıyor galiba

• Herkese teşekkür ederim.

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    Bunu herkese mi öneriyor? Uyumlu + 10 diye geçiyor sanırım ismi. 11gb olanını da 50 TL ye veriyor. Diğer aya devretme olayı tam olarak nasıl işliyor?

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Bana da önerildi hocam, tavsiyem geçmeyin. Daha önce aynı paketin 12 GB 46 TL hali gelmişti. Bu 2 GB az fiyatı.

Uyumlu 11 GB = Devreden 11 GB,750DK,250 SMS + DURMA 43 TL gelmişti.

Uyumlu 12 GB = Devreden 12 GB,750DK,250 SMS + DURMA 46 TL gelmişti.

Şimdide bu geldi ; VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Sadece şu devretme özelliği aklımı çeliyordu fakat o da şöyle çalışıyormuş, önce o ayki haklardan kullanıp daha sonra o haklar bitince devredilen ayın hakları kullanılıyormuş. Sıkıntı bir durum.

Evet ilk olarak ana paketten düşüyor, sonrası ne kadar gb devredildiyse ondan düşüyor. Ama bence yine de iyi, sadece fiyatı tuzlu.

• Şunlara eskidir muhtemelen değil mi? 15 GB 52 TL diyor kesinlikle eskidir. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

Yok yeni niye eski olsun :D.

Bayilerden geçiş sağlanıyor. Eskiden 15 GB 49 TL'idi.

• Şuan faturasızdayım 9 GB 44 TL ve 50TL en az yükleme. 15 GB için 52 TL fena değil gibi devredebilme özelliği de var.

İkisini karşılaştırınca, 15 GB 52₺ daha mantıklı bence hocam

• O linkteki red tarifelerinden birine geçsek limitsiz teklifi gelirmi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalarım selamlar. Bana böyle bir teklif geldi. Şuan bulunduğum tarife de vergiyi ekstradan ödüyorum. Bu tarifelerde vergiler dahil oluyor mu? Kullanım koşullarında yazmıyor.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Limonen kullanıcısına yanıt

Gelir ama biraz uzun bir süreç olur, direk Şikayet Var da kayıt açsan, bu kadar uzun sürmez

• kuultakılanzubbe K kullanıcısına yanıt

Bunda da ekstra ödersin hocam, 66₺ bulur TKÜ dahil, aşımlar, ek paketler olmazsa eğer.

• Teşekkürler hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kuultakılanzubbe K kullanıcısına yanıt
    vergi ile 66 TL gelir.red 25 kullanıyorum.25 gb+1500 dk+250 sms sabit şebeke içi sınırsız Facebook instgram Twitter messenger WhatsApp sınırsız senin paketle farkı 13 gb fazla ve 500 dk eksik 114 olan paket fiyatı 111 tl bende vergi ile 75 oduyordum.sana verilen fiyat çok fazla 40-45 tl arası olsa düşünülür.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.