Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.754
Cevap
197
Favori
434.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rtahaeslik R kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lose_yourself kullanıcısına yanıt

up

• angaralim kullanıcısına yanıt

hoş geldin, geçmiş olsun

• Hocam bişey soracaktim burda mesajını buldum bu konudan sorsam bi problem olmaz herhalde

Bimcell paketleri malum zamlanmiş turkcell faturasız paketler de zamlanır mı sence

• Sorun olmaz hocam, özel mesaj ile de ulaşabilirsin

Zamlanır hocam, ihtimal var.

• Arkadaşlar hattımı yeni vodafone taşıdım olay20 paketini nasıl alabilirim acaba yeni hat taşıyanlara kampnaya var mı acaba.

• angaralim kullanıcısına yanıt

Hocam, vodafone'da 4gb civarı en uygun tarife ne var şu an? Yardımcı olur musunuz?

• Vodafone uyumlu 15 fırsat n paketini kullanıyorum 4 gün sonra taahhüt bitiyor tarife önerebilirmisiniz

• el cordobeslerin ikincisi E kullanıcısına yanıt
    vodafone uyumlu 15 içerigi neler.aylik ne kadar ödeme yapiyordun

• 20 TL bantlarına ya da daha ucuza sadece dk paketli alabileceğim bir tarife var mı? Evde eski Samsung tuşlunun içinde Vodafone hat var onu değerlendirmek istiyorum evde annem kullanıyor bazen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 750 dk 15 GB . internet kullanımı belli olmuyor.bazen 30 40 gb üstü oluyor.buraya yazma sebebim Vodafone teklif gelmeden geçebilme başlıklı olduğu için.ben içeriği çok dikkatli okuyamadım o yüzden..

30-40 gb asma olursa fatura bayağı yüksek çıkar.15-25 gb fark var.red tarifeleri düşünmedin mi.

• Ne gibi paketler var liste var mı?

• Redli 15 teklif edildi.dk sı çok ama internet yetmez

• alovera01 kullanıcısına yanıt
    Teklifle geçebilirsin ama zamlandı. 20 GB 65 TL oldu.

Red 25 olsa işini görürdü.facebook-twitter-instgram-messenger-whatsapp sınırsız 25 gb her yöne 1500 dk şebeke içi sınırsız şuan vergi ile 75 tl ödüyorum eğlence paketi var içinde hersey 40 gb+3000dk+youtube yok 129 bu bile fazla amazon ve nexflix onunda signal bip yay telegram Facebook messenger twitter instgram WhatsApp Spotify sınırsız ama youtube.bendeki teklifler sınırsız paket 5 mbps 143 TL onu kaldırmışlar. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 28 Ocak 2022; 13:53:48 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.