Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
48
Favori
128.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

maalesef bulamadım

ne yaptıysam bu modemle düzgün çalıştıramadım

kanalları ilk başlatmada uzun bir bekleyişten sonra açıyor, kanal değiştirince bir daha bulmuyor

ben modemi değiştirmede çözüm buldum eski modemimi kullanıyorum

bu modemle kullananlar nasıl yapıyor anlamadım?

• Merhabalar,

VODAFONE H300S MODEM KURULUM ADIMLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

VODAFONE H300S ADSL MODEM KURULUM

VODAFONE H300S VDSL MODEM KURULUM

https://www.freeteknoloji.com/modem-kurulumlari/vodafone-h300s-modem-kurulumu//

• Bu modemde internet taraıyıcında resimler yüklenmiyor Arada

çok ilginç

• planer05 P kullanıcısına yanıt

enterasen bir çözüm buldum. modemden kablolu yada kendi kablosuz sinyalinden iptv izleyemedim. ama bende xiaomi wifi repeater 2 sinyal genişletici vardı. unun yaydığı wifi den girdiğimde iptv çalıştı.

xiaomi wifi repeater 2 modemin wifi sını alıp daha uzak mesefeye aktarıyor. neden modem wifi sında çalışmıyorda repeterin wifisinde çalışıyor anlayamadım. bilen söylesin lütfen:)

• quote:

Orijinalden alıntı: metelik

enterasen bir çözüm buldum. modemden kablolu yada kendi kablosuz sinyalinden iptv izleyemedim. ama bende xiaomi wifi repeater 2 sinyal genişletici vardı. unun yaydığı wifi den girdiğimde iptv çalıştı.

xiaomi wifi repeater 2 modemin wifi sını alıp daha uzak mesefeye aktarıyor. neden modem wifi sında çalışmıyorda repeterin wifisinde çalışıyor anlayamadım. bilen söylesin lütfen:)

Ben de de Mi Wi-Fi Range Extender Pro var.
    Sizin mesejdan sonra denedim evet buna bağlanınca IPTV yi açıyor ancak anal geçişleri çok yavaşladı bende.
    Şu an mecburen Airtais modemi kullanmaya devam ediyorum, bu modem yedek bekliyor maalesef
  • Vodafone-H-300s-v1.0.09.05 son yazılım bu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Bu modemde internet taraıyıcında resimler yüklenmiyor Arada

çok ilginç

modemi fabrika ayarlarına döndürdüm.

dsl bilgileri. wifi ayarlarını ve google dns girdim.

app store da güncelleme kısmında uygulamaların resimleri yüklenmiyor.

bir sıkıntı var bu cihazda çözemedim :(

• IPv6 konusunda patlattı beni bu modem. IPv6 desteği var ve ayarlardan etkin. Cihaza IPv6 adresi de geliyor fakat çıkış vermiyor ne yazık ki. Yunan forumlarında da IPv6 kullanamadıklarını yazmışlar zaten. Sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım. IP var fakat çıkış vermiyor maalesef. Elle DNS v4 girme kısmı var fakat v6 için DNS ayarını da elimle yapılandıramadım zaten. Cihazda v6 DNS yok ve almıyor.

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

• TMRT kullanıcısına yanıt

Vaay TurkNet IpV6 ya geçti demek VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

Sorun konusunda ise hiçbir fikrim yok. Acaba Ipv6 donanımsal olarak olmasına rağmen Türkiye yazılımında çalışmıyor mu VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

sürümü 1.0.09.05 firmware olan bir kişinin Ipv6 denemesi faydalı olabilir. Gördüğüm kadarıyla sizinki 1.0.08.02.

Ben 1.0.09.05 kullanıyorum ama Ipv6 kullanacak bir fırsat bulamadım henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 10 Aralık 2020; 16:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylm.56

Vaay TurkNet IpV6 ya geçti demek  

Sorun konusunda ise hiçbir fikrim yok. Acaba Ipv6 donanımsal olarak olmasına rağmen Türkiye yazılımında çalışmıyor mu  

sürümü 1.0.09.05 firmware olan bir kişinin Ipv6 denemesi faydalı olabilir. Gördüğüm kadarıyla sizinki 1.0.08.02.

Ben 1.0.09.05 kullanıyorum ama Ipv6 kullanacak bir fırsat bulamadım henüz.

Valla hocam farklı modem kullanıp aynı sorunu yaşayanlar da oldu. Onlar modeme elle cloudflare veya google ipv6 dns adreslerini girerek sorunu çözdüler ve internete eriştiler. Sorun şu ki ben bu modeme elle ipv6 dns adresi atayamıyorum. İki gündür yazılımın altını üstüne getirdim girecek yer yok yani. Ipv4 DNS atanıyor ama atadım da zaten. Bunu yapabilsem düzelecek belki de. Modeme otomatik DNS gelmiyor. Bir de bu konuda belki de en önemli ayar olarak bahsedilen SLAAC bağlantı türü ayarı. Bu modemde o da yok. Şirket modemi olması sebebiyle oldukça kapalı bir yazılıma sahip maalesef. Keenetic Extra DSL zamanı geldi gibi. Millet şov yapıyor valla. OpenWRT'ler ipv6 ping testleri havalarda uçuyor. Biz de ekrana ekmek banıyoruz VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] Şaka bir yana ipv6 çok elzem bir şey mi? Elbette değil. Dünya Alexa 1000 listesinde ipv6 kullanan site sayısı 300 falan. İnternetin %80'i ipv6 kullanmıyor. Amazon, Twitch ve hatta Twitter dahi kullanmıyor. Türkiye'de bu oran %99'dur tabii. Türkiye Alexa Top 100'de ipv6 kullanan 1 site bile yoktur bence. 1.0.09.05 konusuna gelirsek ben Sercomm'a mail gönderdim. Vodafone'dan temin edemiyoruz allah aşkına şu yazılımı atın diye. Bir kadın geri döndü bütün ekip christmas tatiline çıktı bizde bir ben kaldım diyor.VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] İlgileneceğini söyledi elinden geldiğince.

• Usb den 3G modem çalıştırabilen var mı?

• IPTV falan kullanmıyorum evimde Vodafone fiber var.HG255s modem illallah ettirdi artık.Bu modemin diğer odalarda çekiş gücü nasıl? Kopma vs sorunlar yaşar mıyım? 2.4 ghz de şu an kullandığım modem Max 25 mbps veriyor.Bu modemde 2.4 ghz de kaç mbps alabiliyorsunuz? Bu modem alınır mı? Yoksa önerebileceğiniz başka modemler var mı?

• tarihi eser sayılabilecek tplink kullanıyordum. kopma sorunu ve şifreleme güvenlik sorunu sebebiyle H300s modeme geçtim ve bağlantı sağladım. ıptv ve wps bağlantısında sorun yaşamadım. hattımda 16mbps internet kullanıyorum ve tplink modem ile hız testinde 16mbps görüyorum. vodafonun modeminde ise 8mbps geliyordu. mh ile görüştük güncelleme yaptım dedi ama hız sadece 10mbps e kadar yükseldi. şuan eski modemi taktığımda yine 16mbps alıyorum. modemin iadesini istedim yarın gelip bakacaklarmış. benzer sorun yaşayan oldu mu?

• Arkadaşlar,bu modemi,router olarak nasıl kullanabiliriz.Başka bir modemin lan kablosunu bu modemin wan portuna taktım olmadı,landan lana bağladım yine olmadı.bu wan portu sadece fiber içinmi.

Edit: Hallettim arkadaşlar.Ayar gerekiyormuş,benim eski modemim otomatik hallediyordu,bu işlem istiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 20 Aralık 2020; 11:16:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Arkadaşlar,bu modemi,router olarak nasıl kullanabiliriz.Başka bir modemin lan kablosunu bu modemin wan portuna taktım olmadı,landan lana bağladım yine olmadı.bu wan portu sadece fiber içinmi.

Edit: Hallettim arkadaşlar.Ayar gerekiyormuş,benim eski modemim otomatik hallediyordu,bu işlem istiyormuş.

Kablosuz router olarak da kullanabiliyor muyuz acaba?

Bilginiz var mı?

• planer05 P kullanıcısına yanıt

Bağlanıyor,onu diyorum zaten.Ben öyle bağladım.Diğer odamdaki modemden bir kablo çektim.Wan girişinden bağladım,menüden internet,wan internet,WAN ETHERNET

menüsündede ,DHCP seçili olacak...direk algılıyor interneti...

Eğer siz kablosuz alıp,kabloluya çevirmeyi söylüyorsanız,o bağlantı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Bağlanıyor,onu diyorum zaten.Ben öyle bağladım.Diğer odamdaki modemden bir kablo çektim.Wan girişinden bağladım,menüden internet,wan internet,WAN ETHERNET

menüsündede ,DHCP seçili olacak...direk algılıyor interneti...

Eğer siz kablosuz alıp,kabloluya çevirmeyi söylüyorsanız,o bağlantı olmuyor.

Kablosuz almayı kastetmiştim..

Teşekürler...

• Fibere baglıyken foto atarmısınız

• Selam arkadaşlar bu Modem den bende var yeni iss ye geçtim modemli onun için satıyorum çok az kullanıldı 200 TL kutusu vs full

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.