< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam.
-
Haftalık 1 gb
Haftalık 2 gb
Vodafone pay için 20 tl kazanmış olupta hediyesi yüklenen var mı?
-
1 haftalık sınırsız video pass
-
Eski surumde çark cevriliyordu oda bitti sanirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Degerli musterimiz hediye carkindaki yogunluk devam ediyor dedi yüzüme kapattı uygulamayı ve hediye vermedi.
-
vodafona ilk gectigimde bana da aynini yapmisti ama yogunluktan dolayi ceviremedigim icin hediye gb vermisti daha sonra tam 9 kez ardarda iletisim pass verdi kime ulassam oduller rastgele veriliyor dediler en son zincir kirilinca bu sefer ardarda gb vermeye baslamisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem çok kötü VF'de. Son açtığım konuya bekliyorum sizi hocam, herkesi.
-
Bana çevirtmiyor hocam yoğunluk var diyor. 1 Günlük 2 GB verdiler. Ama hala aynı sorun devam ediyor.
-
@sce3 Hocam size bir taktik vereyim. Ne istiyorsanız mesela internetiniz mi yok?
Hediye çarkından çarkı sakın çevirmeyin döndürün ve GB seçeneğinin üstünün azıcık ucuna getirin ve elinizi çekin çarktan dönmeye başlar ve GB verir. Pass seçerseniz pass verir. Ben yapıyorum her hafta %90 aynısı çıkıyor.
-
sagolun hocam ama bir ay once taahhutum bitince bimcelle gectim ben iyi bir teklif sunmadilar hatta turkcell taciz seviyesinde ararken vodafone sadece bir kez aradi halbuki vodafone tv falan da aliyordum iyi musteriydim yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BIMcell'de sağlamdır Türk Telekom altyapısı kullansada, tarifeleri iyi. 50 TL yükle hattına 25 GB + 750 dk + sms veriliyor.
-
Günlük 1 gb
TT'ye göre daha fazla internet dağıtıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X