< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
benim çok işime yarardı. çünkü sadece Vodafone Tv için temsili bir internet lazım aylık 50mb internete 5 TL verebilirdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gb transfer olayı olsaydı yollardık iyi olurdu ama malesef😪 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hoşbulduk teşekkür ederim iş nedeniyle yoğunluk giremiyorum malesef🤗 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evde sabit internet var ise vodafone tv'ye para vermeyin özelden yazın ondan daha maharetli ücretsiz uygulamalar var😅 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 24 Şubat 2021; 7:50:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
uygulamayı biliyorum, pembe bir şey ama ben korsana kaçağa falan karşıyım hocam kullanmıyorum. Bir de benim evin interneti kötü, full HD izleyemem yani. Vodafone Tvden izleyince mobilden sınırsız izlediğim için daha iyi oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elimde bir adet vodafone market 200-50 kod var ilk pm atana göndereceğim Edit: Gönderildi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 23 Şubat 2021; 19:41:9 > |
|
|
|
|