Merhaba dostlar, haftalık video pass satın aldım ama ne pc'den ne telefondan kullanamıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba dostlar, haftalık video pass satın aldım ama ne pc'den ne telefondan kullanamıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, Turktelekomda durum nasıl acaba? (YouTube paketinde) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 6 Eylül 2021; 20:12:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onda hotspot yapabiliyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cevap için teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tt 6 ay kullandım hız olarak hepsinden en iyisi tt ama malesef telefon görüşmesinden soğudum, kırsal bölgede baz istasyonu çakışması oluyor, görüşmelerde 10 dk falan kitleniyor, ne sms ne internet ne görüşme mümkün olmuyor, bunu hiç bir temsilciye anlatamadım, bunu anlamanız için yaşamanız gerek dedim , yaşamadan ezbere saçmalıyorlar, 2g'ye alın telefon değiştirin vs. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 6 Eylül 2021; 23:24:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |