Şimdi Ara

Vodafone Her Yöne 600DK 1000SMS 3GB internet 19 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
29
Favori
37.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagataytr

Aradım tt yi malesef en ucuz tarife 500dk-500sms-4gb internet:32 tl 12 ay taahhüt istiyorlar birde , sanırım hattımı farklı bir operatöre taşıyacağım

Tt ye 32 lira verilir mi allah askina...

10 GB 1000 Dk 1000 sms 25 lira dediler kabul etmedim.Usteki mesaj gibi ederi 10-15 lira zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Vermiyorlar malesef yapacak birşey yok mecbur operatör değiştireceğim, şuanki tarifemin aynısı yaz festivali isminde bir paketleri var onu sordum 18tl ye sadece hattını taşıyan müşterilere veriliyormuş aynı tarifeyi ben 12 ay (29,50tl)30 tl ödedim taahhüt bitti şimdi daha fazlasını istiyorlar.

10 GB 1000 Dk 1000 sms 25 lira dediler kabul etmedim.
    Bu bahsettiğiniz kampanyayı hangi operatörden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataytr -- 22 Kasım 2017; 17:5:56 >
  • TheEvent kullanıcısına yanıt
    Sanırım annemin de başına böyle bişey geldi, durup dururken tarifesi konuştukça kazandıran diye değişti. Şu an geçebilecek bir tarfie yok, en iyisi hattı başka operatöre taşıyıo vodafone dan kurtulmak.
  • cagataytr C kullanıcısına yanıt
    Hocam TT nin online uygulamasını hiç kurdunuz mu telefonunuza, kurduysanız silip yeniden kurun ve giriş yapın, sağ üstte hediye paketi şeklinde bildirim olacaktır, orada teklifler geliyor bazen. Mesela 4gb 1000dk 1000sms 19 tl 12 ay taahhütlü bana şuan. Hesap kesim tarihime 18 gün olduğu için geçmedim. Bir de siz bakın size ne teklif ediyor o kısım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

Vermiyorlar malesef yapacak birşey yok mecbur operatör değiştireceğim, şuanki tarifemin aynısı yaz festivali isminde bir paketleri var onu sordum 18tl ye sadece hattını taşıyan müşterilere veriliyormuş aynı tarifeyi ben 12 ay (29,50tl)30 tl ödedim taahhüt bitti şimdi daha fazlasını istiyorlar.

10 GB 1000 Dk 1000 sms 25 lira dediler kabul etmedim.
    Bu bahsettiğiniz kampanyayı hangi operatörden aldınız?

Turk Telekom hocam 1000 dk 1000 sms 10 GB 25 lira.

Kabul etmeyin surekli diyin 25 liraya 1000 dk 1000 sms 10 GB alan var diyin.Eski musteri vs derler belki hayir 1 senelik musterilerinize veriyorsunuz diyin kisacasi yola gelene kadar israrla her begenmediniz teklifde benim istedigimi vermezseniz hatti tasiyacagim diyip rest cekeceksiniz 3 4 aramada yola gelecekler.
    Ben TT yi sevmedigim icin vodaya gectim kirsalda cop tt ve surekli 2G dusuyor 25 lira bile etmez benim gozumde 2 sene kullandigim icin tecrubem cok fazla var voda candir turkcellde super ama pahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 22 Kasım 2017; 20:9:14 >

• 1000 1000 6 gb 12 ay taahhutlu sonrasinda 12 ay ayni fiyattan 26 tl telsiz verf

gisi dahil

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Türktelekom adsl internet kullanan kişilerin referansi ile indirimin kıralı tarifesi. . TTNet kullananlar 5 kişiye referans olabiliyormuş. Direk merkez türktelekomdan aldım bilgiyi. Sanırım hat taşıma ve yeni abonelik te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünlemeli -- 25 Kasım 2017; 22:34:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünlemeli Ü kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar cok iyi acaba mevcut musterilerde yararlanabiliyormu?

• 20 tl ye bi paket yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünlemeli

Türktelekom adsl internet kullanan kişilerin referansi ile indirimin kıralı tarifesi. . TTNet kullananlar 5 kişiye referans olabiliyormuş. Direk merkez türktelekomdan aldım bilgiyi. Sanırım hat taşıma ve yeni abonelik te.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/indirimin-krali-kampanyasi.aspx#CampaignPackageAndCharges

http://www.avea.com.tr/web/kampanyalar/indiriminkralikampanyasi

kampanya detayları. ama eski bir şeymiş. ağustosta başlamış.

• beyler muhtemelen ir bayiden bana soyle bir sms geldi.

bilgisi olan var mi ?

numara vodafone cagri merkezi olmadigindan aramadim bile.. yoksa dolandirici mi bunlar

• 3gb bittikten sonra vodafone'da 5 tl ye günlük 1gb veya 2gb gibi internet var mı acaba tarifeye ek olarak
    Mesela ttnet Hazırnetin günlük ücreti 5 tl. hazırnet hız 1mb ve limitsiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

3gb bittikten sonra vodafone'da 5 tl ye günlük 1gb veya 2gb gibi internet var mı acaba tarifeye ek olarak
    Mesela ttnet Hazırnetin günlük ücreti 5 tl. hazırnet hız 1mb ve limitsiz.

Paket sonuna kadar 1GB var 5 liraya. 1 haftalık 3GB var o da 10 lira. Yanımda uygulamasında ek paketler bölümünden bak hocam.

• Bugün mesaj geldi mega yeni 22 TL den yenilenecek diye... 19 TL den devam için Yok mu yeni bir kod ?

• Benim olduğum yerlerde doğru düzgün çekmiyor bırak interneti telefonda bile bağlantı yok diyor. Olduğum yerde şehir merkezine iki km lanet olsun Vodafone a 1gb1tl falan vardı iş görüyordu şimdi onu da kapatmışlar bende olmuyor zaten 23 tl yüklüyorum ayda ek internet için 10 TL istiyor hepsi soyguncu olmuş

• Dun itibarı ile mega 3g 22 tl cekti benden 25 tl ustu lira yulledigim icin hediye carkindan 4 gb 1 hafta internet verdi eger bu sekilde devam ederse hediye internete belki devam ederim yoksa abbas yolcu

• 23 ,5 liraya 1000dk 500sms 8gb duran net varken Vodafone pişmanlıktır .

Telekom SElf var 750 dak 3gb 5000sms 19 lira 25 yaş altı tc lazım sadece

• Benim pakette bu ama zam gelmedi neden acaba :)

• Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Komşu olabiliriz, bende de durum aynı

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    23.5 TL lik paketi nasıl alabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.