Şimdi Ara

Vodafone HG658c V2 Firmware Dosyası ve Yetki (root) Şifresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
18.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Siz yüklediniz mi, kullanıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: HighMetalist

HighMetalist teşekkürler. çalışıyor.

• HighMetalist kullanıcısına yanıt

Hocam az sonra yükleyeceğim bu sürüm iyi mi en son sürüm V100R001C192B022 değil mi cevaplarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sürüm V100R001C192B022 ama hiç bir yerde bulamadım. Link olan paylaşabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parya61 -- 25 Ocak 2021; 23:53:47 >
  • quote:

bu user yetkısının ayarları nerde ne işe yarar neler yapabiliriz

• quote:

teşekkürler kardeş güncelledim modem hangi ayarları yapmalıyız root olarak girince bundan bahsermısınız

• Merhaba arkadaşlar

HG-658C V2 Modemden bende letgodan bir satıcıdan aldım ve aldıkdan sonra bu modemin ne halt olduğunu öğrendim herkes gibi modem HG-658 V2 Modemleri gibi değil root girişini kabul etmeyen bir modem türü ve ben bir hata yapıp modemi yazılımını değiştirirken Wifi ile bağlandım ve sonuç yarıda kaldı modem giriş şifreleri hep sıfırlandı yani Modem özüne döndü diyebiliriz bütün Vodafone ayarları gitti ama modeme giriş yapamadım ve sadece Huaweinin ayar şifresi ile bağlanabildim o şifrede forumda verilemeyen şu şifredir.

user/HuaweiUser

Bu şifre ile bağlandık dan sonra mevcut firmware değişimi için bakım kısmından verdiğim linkdeki dosyayı indirip kurun arkadaşlar bu firmware modemin Yönetici girişi ve vodafone user girişini aktif edecektir ve modemin tüm ayarlarını değiştirebileceksiniz.

firmware şifreleri

Admin şifresi :

VodAdmin/Voda556Net12

User şifresi :

vodafone/vodafone

inş yardımcı olabilmişimdir ben bütün yetki girişilerni bu şekilde açıp vdsl ipv6 yı aktif ettim başka türlü user şifresi ile bunları bu modemde yapmak ne yazık ki imkansız root girişi ile yapmanız gerek.

Resim 1 :

Vodafone HG658c V2 Firmware Dosyası ve Yetki (root) Şifresi

Resim 2 :

Vodafone HG658c V2 Firmware Dosyası ve Yetki (root) Şifresi

Firmware ayar dosyasını indirme linki

https://s5.dosya.tc/server4/25no91/cV2-20V100R001C192B019_multicast_with_multicfg_pack.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fullaspsite -- 15 Haziran 2021; 19:25:12 >

• Fullaspsite F kullanıcısına yanıt
    Link uçmuş sanırım,tüm operatörlerle çalışıyor mu acaba bu modem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Linkde bir sorun gözükmüyor bende indirdim şuan çalışıyor evet ekdeki dosyayı yüklediğinizde bütün operatörleri destekliyor

• dostum gösterdiğin şekilde verdiğin bilgiler dahilinde yaptım fakat bende modem çöktü ethernet ışığı yanıyor ama interneti vermiyor

• Fullaspsite F kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Link ölmüş. Uzun zaman olmuş. Güncel firmware için yeni bir gönderim yapma imkanınız var mı? Teşekkürler,

• Evet ben de arıyorum uzun zamandır. Üç aydır servis sağlayıcımın bi ailevi değerlerine küfretmediğim kaldı. Modemdense üzülürüm sorun. Güncel link için beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.