Şimdi Ara

Vodafone HG658c V2 Firmware Dosyası ve Yetki (root) Şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
18.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone HG658c V2 modemin resmii firmware ve belgelerini içeren dosyayı sayfasından indirebilirsiniz. belgelerde telnet erişimini açma, çok noktaya yayını etkinleştirme, yetkilendirme (superuser) şifresi, cihaz donanımı devre şemaları var.
    Not: konuyla ilgili sorunuz varsa buradan sorun pm yollamayın!!!!
    Ek: Sürüm no. V100R001C192B018 olanlar bu dosyadaki firmware yükleyerek en güncel sürüm olan V100R001C192B019 sürümüne güncelleyebilirler
    Ek: HG658c V2 modeli vodafone firmasına özel üretildiğinden global sürümü yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46and77 -- 9 Mayıs 2019; 2:1:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone HG658c V2 Cihazı için Firmware ve Yetki Şifresi

Vodafone HG658c V2 modeminiz için güncel firmware dosyasını ve yönetici yetkisi ("root") şifresini buradan edinebilirsin.

Firmware Dosyası

Güncel firmware dosyasını Huawei'nin resmi web sitesinden indirebilirsin. Dosya adını "HG658cV200.bin" olarak göreceksin.

Yetki Şifresi

Vodafone HG658c V2 modem cihazının varsayılan yönetici şifresi "voda556net12" olarak ayarlanmıştır.

Root Erişimi

Yönetici şifresini biliyorsan, cihazın yönetim arayüzüne erişebilir ve "vodadmin" kullanıcı adını kullanarak root yetkilerini edinebilirsin.

Bu bilgilerle, Vodafone HG658c V2 modemin için en son firmware'i kurabilir ve cihazı yönetmek için tam yetkiye sahip olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok teşekkürler denemedim ama deniyicem :)
  • teşekkür ederim, v18 yüklü şuan 19 yüküyeceğim az sonra.
  • bendeki zaten 19 superuser şifresi için indiriyorum
    root şifresi
    user: VodAdmin Pass: Voda556Net12

edit:şifre eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmstn -- 5 Ekim 2018; 11:42:54 >
  • Easy Firmware sitesi ücretsiz indirmeyi durdurmuş. Elinde olan varsa başka bir platformdan paylaşabilirler mi acaba? Teşekkürler.
  • zip dosyası elinizde varsa bilindik bir siteye yükler misiniz? google drive, mega, mediafire vs.
  • Düzeldi
  • 46and77 kullanıcısına yanıt
    mega linki 2 kısımdan oluşur, dosyanın linki ve decryption key kısmı. hocam verdiğin linkte 2. kısım eksik. (örnek linkhttps://mega.nz/#!oo1AmALJ!uTDT0meXIo9zL7vwqh3AHq9rkU-yfKi0ppfCdtTsJF0)
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    düzeltiyorum
  • 46and77 kullanıcısına yanıt
    çözme keyi geçersiz diyor
  • Konu baya eski ama bu firmware sorunsuz versiyon ve Türkçe değil mi?
  • link çökmüş sanırım yeniler misiniz?
  • linke tıklamayın. kopyalayıp adres cubuguna yapıştırın.
  • linke tıklamayın. kopyalayıp adres cubuguna yapıştırın.
  • Yazılım Doğru değil diyor ama doğru
  • arkadaşlar bu modem var elimde türknet aboneliğini girdim bağlandı yanlız bir sorun yaşıyorum cepten facebook giriyor ama pc den girmiyor şifreyi yazıyorum bağlandı sıfırlandı diyor
  • Hocam bu modem turknet ile nasıl çalışır root şifresi varmı kurulum için??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobra_fighterTR

Konu baya eski ama bu firmware sorunsuz versiyon ve Türkçe değil mi?
    dosyayı buradan bulmuştum zaten bir sürüm var. Türkçeydi yanlış hatırlamıyorsam belgelerde yazıyordur.

• Fantastik66 F kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok modemi kullanmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.