Şimdi Ara

Vodafone Huawei HG658 Modem (TURKNET ile Bağlanamama Sorunu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Arkadaşlar bugün Türknet internet abonelik işlemlerim gerçekleşti. Kullanıcı adı bilgilerin vs geldikten sonra akşam eve geldim modemi (Vodafone Huawei HG658) kurdum, fakat internete giremiyorum. Turknet MH aradım, onlar da internet butonu kısmından kullanıcı adı ve şifrem girebilmem gereken bölümden girersem ancak internete erişim sağlayabileceğimi ve modeme kadar da internetin göründüğünü belirttiler. Bahse konu Internet butonu bölümünden de sabit bilgiler bulunmakta ve internette Vodafone GSM operatörüne ait olmayan Huawei HG658 leri incelediğimde o sayfada kullanıcı adı ve şifre bölümü gelmekte ancak benim modemin erişim ayarlarında burası yok. Dolayısıyla Turknet'in bana vermiş olduğu kullanıcı adımı ve şifremi giremiyorum. Firmware yüklemeye çalıştım onlarca indirdiğim halde modem hiçbirini kabul etmiyor. Bu hususta değerli yardımlarınızı bekliyorum. Esenlikel kalın.Vodafone Huawei HG658 Modem (TURKNET ile Bağlanamama Sorunu)

• Peki nasil girdiniz arayuzune? 192.168.1.1 den Vodafone/Vodafone yazinca giremiyorim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı modem var, turknet e bağlanıyor, kullanıcı adı ve şifresi girmen yeterli.
    modemin ana sayfasındaki kurulum sihirbazına tıkla, 3. seçeneğe tıklayıp kullanıcı adı ve şifresini girip kurulumu tamamla.

mesela 5551234567adsl@turk.net ve şifre şeklinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.