Şimdi Ara

Vodafone ilk izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha numara taşıma tamamlanmadan 0 542 542 00 00 aradığınızda bir ses kaydı sizi karşılıyor ve numara taşıma süreci hakkında bilgi veriyor. Ne diyor?

-Başvurunuz alınmıştır. Vodafone tarafından onaylanmıştır. Diğer operatörden onay beklenmektedir.

Bence gayet başarılı bir uygulama, yukarıda bahsettiğim. Diğer operatörler örnek almalı.

Ev içinde çekim gücünde farklılık var. Salonda tek çubuk çekiyor ve internet bağlantı hızının 1 megabit üstüne çıktığını görmedim.

Kendi odamda üç çubuk çekiyor. Minimum 4 megabit ve maksimum 12 megabit hız gördüm.

Şöyle bir mesaj geldi:

DEGERLI ABONEMIZ VODAFONE AYRICALIKLI DUNYASINA HOS GELDINIZ. BASLANGIC PAKETINIZDEKI HEDIYELERINIZI *123#23# TUSLAYARAK OGRENEBILIRSINIZ.VODAFONE

*123#23# tuşladım. Hediye bakiye yok diyor. Önce insanı heveslendiriyor, sonra hayal kırıklığı yaşatıyor bu mesaj

Son dönemde Vodafone hat açıldığında yurt dışına iki tane ücretli sms gönderildiği söyleniyordu. Benim başıma gelmedi. 64K nano sim verdiler.

Şarj konusunda bir şey söylemek için erken. Yine yazarım.

Sevgiler saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bağlantı hızında dalgalanma var. bazen hızlı bağlanıyor, bazen yavaş, bazen bağlanmıyor...
  • Dalgalanma düzeldi gibi.

Sabah 8 akşam 6 bir işte çalışıyorum, 6 senedir.

Gören de beni işsiz güçsüz biri sanır.

• Takip ediyoruM konuyu

• Şarjı nasıl gidiyor? Konuşurken seste kesilmeler oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah şarjdan çektim. Gün içerisinde bir defa daha şarja verdim. Tam doldurmadan yüzde 66'da çektim. Şu anda yüzde 35'te.

Ama gün boyu sürekli internetteyim ve 3G hep açık.

Şarj olayı haftasonu olunca pek anlaşılmıyor. Yarın daha net olur her şey. Yarın iş günü.

iki kısa görüşme yaptım. Kesilme olmadı.

• -Bizim evde en hızlısı Avea 3G.
    -Baz istasyonu uzak olduğu için Turkcell 3G pek iyi değil. Yerel halk istemiyor baz istasyonu. Koyacak yer bulamıyorlar o yüzden.
    -Vodafone ise değişkenlik gösteriyor gibi daha çözemedim.

2009'dan beri akıllı telefon kullanırım. Hiç bir yerde hatta evde bile wi-fi kullanmadım. Hep paketim vardı. Mobil foruma ve facebook'a girmek kotadan ne kadar götürür ki? Pek video da izlemem.

• efsane heathrow kullanıcısına yanıt
    Hocam turckcell kullaniyorm ama
    İstabul gibi sehirlerde turkcell nete girilmicek sewiyede artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Evet bazı yerlerde yavaş, özellikle yoğun kalabalık varsa.

• efsane heathrow kullanıcısına yanıt
    Turkcell artik bir ozelligi kalmadi baya baya yawas bu 4g ye gecincede ayni olucak
    Ayni baz istasyonlarini kullanirlarsa bi cacik olmaz insallah degisir

• Turkcell'den vodafone'a geçtim bulunduğum bölgede çekim gücü konusunda vodafone daha başarılı 3g'de daha hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane heathrow

-Bizim evde en hızlısı Avea 3G.
    -Baz istasyonu uzak olduğu için Turkcell 3G pek iyi değil. Yerel halk istemiyor baz istasyonu. Koyacak yer bulamıyorlar o yüzden.
    -Vodafone ise değişkenlik gösteriyor gibi daha çözemedim.

2009'dan beri akıllı telefon kullanırım. Hiç bir yerde hatta evde bile wi-fi kullanmadım. Hep paketim vardı. Mobil foruma ve facebook'a girmek kotadan ne kadar götürür ki? Pek video da izlemem.

YereL halk hem baz istasyonu istemez hemde en hızlı interneti ister..

Bu nasıL yaman çelişkidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Dün buna bende şahit oldum.

Eskişejirden arkadaşım geldi, 3 gündür İstanbulda. Eğer ben burada yaşasam bu hattı kullanamam dedi. Ciddi ciddi sıkıntılı. En son otogarda internete giriyoruz şaka gibi bir ağorl
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    tasima talebinde bulundum zaten tovbe ettim turkcelle bugun aradilar soyle boyle ben istemiyorum dedim artik turkcell bitmistir

• 3 gun oldu vodafone a geçtim yeşil akıl küpü
    hemde 64kb simkart var sordum baska yok mu dıye yok dedıler neyse velasıl kullanıyorum o eski şarj sömürme olayı gitmiş ya harbiden ısınma olmuyor eski vodafone gibi şarjda içmiyor harbiden bi ayar çekmiş bu vodafone nette 10mbps cok iyi
  • Yukarıda bir inceleme var. Bu incelemeyi ben yazdım.

Ancak Vodafone'da çok kısa süre kaldım ve eski operatörüme geri döndüm.

Bir iki günlük kullanımla yazılan inceleme çok sağlıklı olmayabilir.

Bilginize sunar, iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.