Bildirim
vodafone ipad 2 kampanyası, 2 tane sorum var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vodafone ipad2 mi veriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi
vodafone ipad2 mi veriyor
+1 :S -
benim telefona mesaj geldi internet keyfini ipad 2 ile yaşamak için vodafone.com.tr sitemizden bakabilirsiniz diye bende baktım ipad yazıyodu ama herneyse ipad olsada farketmez ayrıyetten internet paketi + ipad ücretimi ödüyorz yoksa internet paketi + ipad yanında beleşmi ? -
o sanırım internet paketi :D keşke verse
quote:
Orijinalden alıntı: johnm
benim telefona mesaj geldi internet keyfini ipad 2 ile yaşamak için vodafone.com.tr sitemizden bakabilirsiniz diye bende baktım ipad yazıyodu ama herneyse ipad olsada farketmez ayrıyetten internet paketi + ipad ücretimi ödüyorz yoksa internet paketi + ipad yanında beleşmi ?
-
29 TL'ye ipad'in ücreti dahil değildir değil mi? Yoksa hepsi mi 29 TL -
Reklam çok yaniltici. Sanki internet paketi alana ipad 2 veriyorlar gibi reklam yapmislar. Ancak sadece net paketin fiyati o. -
gerçekten süper yanıltıcı :) öyle olsa 3 tane alırdım Ipad 2 :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X