Şimdi Ara

Vodafone iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vodafonedan iphone 4 almak istiyorum kriterleri sağlamıyorum kredi kartı ile almak istiyorum en ucuz paketi hangisidir bana salt telefon lazım. paketlerinide çokta kullanmıcam.

• bilen yok mu
  • hiç biri beş para etmez git direk telefonu al dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

hiç biri beş para etmez git direk telefonu al dostum

direkte nerden bulacam ayrıca çok pahalılar satışları yada stokda yok
    http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4-16-gb-siyah/ProductDetails.aspx?productId=telcepiph416&categoryId=371946
    bakıyorum fiyata yuh artık
  • off fiyata bak yahu.ben vodafonedan baya uyguna almışım.
  • Bulursanız haber verin bizde alak Bulursam almayı düşünüyorum. Vodafone kampanyayı uzatırsa beyazlar gelir tahminim istediğim de olur beyaz alırım
  • bunlar nesil olmuşlar koskoca yerde aradım bi tane cihaz bulamadım parayla rezillik :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafone iphone 4 buldum. yalnız şartları değiştirmiş vodafone bilginiz olsun. mesela artık iphone 4 almak için numara taşımanız lazım. başka türlü vermiyorlar. eski fatura tutarlarınız önemli değil çünkü ilk 12 ayı her türlü kredi kartından çekiyorlar. ben beklemeye aldığımı turkcell numaramı vodafona taşıyacağım sanırım.
  • arkdaşarl 2150 lriaa teleservis garantili heryerde satışta ben buldum arkadaşıma alacagız haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

arkdaşarl 2150 lriaa teleservis garantili heryerde satışta ben buldum arkadaşıma alacagız haberiniz olsun

Nasıl dostum
  • türkiyeden bu fiyata asla almam, yurt dışından almak en mantıklısı... tek sorun bir pasaport bulmak.. oda olur bir şekilde
  • millet 1550 liraya nasıl sizce tr satış fiyatı?
  • 99X18 aylik paketi almak en mantiklisi birde on odeme 250TL veriliyor tabi bu paket bana yetmez diyenlere daha ust paketlerde var.Vodafone'dan paketle almak en mantiklisi bence...
  • arkadaşlar bu nette 1200 civarı satılıyor orjinal diyorlar alınırmı bunlar korktum ama aklıma takıldı
  • arkadaşlar bu nette 1200 civarı satılıyor orjinal diyorlar alınırmı bunlar korktum ama aklıma takıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombo983

arkadaşlar bu nette 1200 civarı satılıyor orjinal diyorlar alınırmı bunlar korktum ama aklıma takıldı

Resmi bir site degilse bu paraya insani dusunduruyor parayi vermeden evvel cihazi gormek lazim.O kadar katakulleler donuyorki canin yanmasin...Insanlari o kadar istismar ediyorlarki yazik.
  • sim kilitli kayıtsız sa 1200 fazla bile
  • yuhhh 16 gb lıga hepsiburada 2560 istiyor.

o zaman benim 32 lige 3000 ister bunlar

bu fiyatlara alacagına git bizim gibi kontratlı al en iyisi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.