arkadaşlar vodafonedan iphone 4 almak istiyorum kriterleri sağlamıyorum kredi kartı ile almak istiyorum en ucuz paketi hangisidir bana salt telefon lazım. paketlerinide çokta kullanmıcam.
bilen yok mu
hiç biri beş para etmez git direk telefonu al dostum
quote:
Orijinalden alıntı: bigdede
hiç biri beş para etmez git direk telefonu al dostum
vodafone iphone 4 buldum. yalnız şartları değiştirmiş vodafone bilginiz olsun. mesela artık iphone 4 almak için numara taşımanız lazım. başka türlü vermiyorlar. eski fatura tutarlarınız önemli değil çünkü ilk 12 ayı her türlü kredi kartından çekiyorlar. ben beklemeye aldığımı turkcell numaramı vodafona taşıyacağım sanırım.
arkdaşarl 2150 lriaa teleservis garantili heryerde satışta ben buldum arkadaşıma alacagız haberiniz olsun
quote:
Orijinalden alıntı: bigdede
arkdaşarl 2150 lriaa teleservis garantili heryerde satışta ben buldum arkadaşıma alacagız haberiniz olsun
Nasıl dostum
türkiyeden bu fiyata asla almam, yurt dışından almak en mantıklısı... tek sorun bir pasaport bulmak.. oda olur bir şekilde
millet 1550 liraya nasıl sizce tr satış fiyatı?
99X18 aylik paketi almak en mantiklisi birde on odeme 250TL veriliyor tabi bu paket bana yetmez diyenlere daha ust paketlerde var.Vodafone'dan paketle almak en mantiklisi bence...
arkadaşlar bu nette 1200 civarı satılıyor orjinal diyorlar alınırmı bunlar korktum ama aklıma takıldı
arkadaşlar bu nette 1200 civarı satılıyor orjinal diyorlar alınırmı bunlar korktum ama aklıma takıldı
quote:
Orijinalden alıntı: colombo983
Resmi bir site degilse bu paraya insani dusunduruyor parayi vermeden evvel cihazi gormek lazim.O kadar katakulleler donuyorki canin yanmasin...Insanlari o kadar istismar ediyorlarki yazik.
sim kilitli kayıtsız sa 1200 fazla bile
yuhhh 16 gb lıga hepsiburada 2560 istiyor.
o zaman benim 32 lige 3000 ister bunlar
bu fiyatlara alacagına git bizim gibi kontratlı al en iyisi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme