Şimdi Ara

Vodafone kalan internet hatalı bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone faturasız hat kullanıyorum.Tarifemde 3-4 MB internet kalmıştı.Ben bunu unuttum ve mesaj geldi
    Günlük 11 TL internet harcama tutarını aştınız diye.(yaklaşık 800 kb=11tl)00:00'a kadar ücretsiz diye mesaj geldi.
    neyse ben bunu akşama kadar kullandım.Bugün ise bu Tarifemde kaç dakikam kalmış diye bakıyım dedim ve mesaj gönderdim 7000'e özet diye.orada şu an hala 420 KB internet hakkımın olduğu yazıyor.Şimdi

1-)Önceden internet hakkım varsa 11 lira niye gitti.
    2-)Hadi ücretsiz internet kullandığım için şikayet edemem vodafonu.Ama şu an neden 420 KB internet hakkım olduğu yazıyor.Şu an ben interneti kullansam TL'den kesilecek ücret.

Arkadaşlar problemim bu.Şikayet etmek istiyorum.Nereye başvurabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchiha69 -- 18 Haziran 2015; 15:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Vodafone aradığında bu gelen mesaj son 24 saat hariç diyor. Ama BTK ve kendi sitelerinde böyle bir şey yok bittiği an söylemesi gerekir. Ara itiraz et nerde yazıyor bunlar diye İade iste. Etmiceklerdir ama itirazı sağlam yaparsan ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Vodafone aradığında bu gelen mesaj son 24 saat hariç diyor. Ama BTK ve kendi sitelerinde böyle bir şey yok bittiği an söylemesi gerekir. Ara itiraz et nerde yazıyor bunlar diye İade iste. Etmiceklerdir ama itirazı sağlam yaparsan ederler.

Sağolun cevap için.Arıyım bakalım ne diyecekler.

• Geçen yanlışlıkla nete girdim 17 lira kesti.11 lira harcadınız bugün başka ücret almıyıruz mesajı geldi.Yav arkadaş 6 lirayı fazladan niye alıyorsun zaten giren girmiş

• Sonuç ne oldu aynı dert bende de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.