Şimdi Ara

Vodafone kalan kontör bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone a geçtim. Aveada 9333 ü arayınca kalan kontörü, dakikaları, hediye mesajları, kalan internet paketini yani herşeyi söylüyordu. Vodafone da hepsini öğrenebileceğim bir hizmet yokmu? Araştırdım bulamadım. Millet kalan kontör için şuraya mesaj at, kalan hediye dk için buraya, kalan sms için oraya mesaj at demiş.

• hocam nomal kontor ögrenmek için *123# ve arama tuşuna basıyorsun. Arandıkça kazan kampanyasından kazandıgın kontorleri ögrenmek için ise *123#4# arama tuşuna basıyorsun kontor yukledikce kisiye ozel sms ,arama süresini ise *123#8# arama tuşuna basıyorsun.Umarım yeteri kadar yardımcı olmuşumdur.son oalrak bieşy daha söyleyim kontor yuklediginde arada sırada internet paketi veriyoalr bana mesela verdiler 100 mb onuda vodefonun online işlemlerindne internet veri kullanımında hesaplıyorsun
  • Bu ne böyle ya. Aveada hepsini bir yerden öğrenebiliyordun. Burgerkingten kazandığım sms ler var. Hiç bir yerden gözükmüyor. Yardımın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bu ne böyle ya. Aveada hepsini bir yerden öğrenebiliyordun. Burgerkingten kazandığım sms ler var. Hiç bir yerden gözükmüyor. Yardımın için teşekkür ederim.

m.vodafone.com.tr'den hattına tanımlı ne varsa görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Bu ne böyle ya. Aveada hepsini bir yerden öğrenebiliyordun. Burgerkingten kazandığım sms ler var. Hiç bir yerden gözükmüyor. Yardımın için teşekkür ederim.

Hangi menüden görebiliyoruz? Self servise daha öncedende girim ama göremedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Hangi menüden görebiliyoruz? Self servise daha öncedende girim ama göremedim.

hat işlemleri-paket sorgulama.

• ayrıca 7501 i arayarak bakiye sorgulaması yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • *123# artık çalışmıyor!  Vodafone kalan kontör bilgisi 

Sapıttılar iyice!

Vodafone kalan kontör bilgisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.