Şimdi Ara

Vodafone kapanmış hattı taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vodafoneda kapanmış olan bir hattım var.Ben bunu türk telekoma taşırsam ve tarife paketi alırsam açılır mı ?

Veya vodafoneda kaça açabilirim fiyat bilgisi olan var mı ?

Yeni hat almak istemiyorum çünkü 4oo tl civarındaymış hatlar.

Ne önerirsiniz ?

@Yokizm58 hocamız belki biliyodur etiketliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neduun -- 12 Kasım 2023; 20:36:40 >

• Faturalı mı, faturasız mıydı bu hat hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faturasızdı hocam teşekkürler yazdığınız için

• Neduun N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, mağazalar ücret karşılığı eğer numara satılmadı ise, mevcut fiyata göre daha ucuz fiyatla açabiliyor sanırım hocam, yanlış olmasın öyle hatırlıyorum.

• Benimde var böyle bir hattım."Aradığınız numara kullanılamamaktadır" yazıyor.En son hangi oparatördeydi unuttum açıkçası :)

• Kapanmış yani iptal olmuş olan hattı başka operatöre taşıyamazsınız. Aktif olmayan bir hat ile ilgili hiçbir işlem yapamazsınız. Yalnızca iptali üzerinden 1 yıl geçmemişse ücret karşılığında hattı geri alabilirsiniz.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

E devletten adına kayıtlı hatlara bak orada görünür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

Ücret karşılığı ne kadar oluyor hocam ? Sıfır hat fiyatı (400tl ) mi

simkart ben de sonuçta

• Neduun N kullanıcısına yanıt
    Sim kartın sizde olup olmamasının bir önemi yok. Sadece hat iptali üzerinden 1 yıl geçmemişse geri alabiliyorsunuz bu durumda elinizdeki sim kartı tekrar kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Numara taşıma yapmakla aynı bu aslında. Hattı başka operatöre taşıyınca sim kart da iptal oluyor doğal olarak. Hattı geri alma dediğim gibi eğer hat iptali üzerinden 1 yıl geçmemişse yapılabiliyor. Bazı durumlarda eğer numara farklı bir abone tarafından kullanılmıyorsa da geri verilebilme ihtimali oluyor. Ama bu düşük bir ihtimal bir ara araştırmıştım hat eğer numara havuzuna aktarılmışsa hangi şehirde ve hangi bayide satışa hazır olduğunu göremedikleri yazıyordu. Numaranın prefixinin ait olduğu ( 053X ile başlıyorsa Turkcell, 054X ise Vodafone, 055X ile başlıyorsa Türk Telekom ) operatör bayisine giderek detaylı bilgi alabilirsiniz. Ama genelde hat iptali üzerinden 1 yıldan fazla süre geçmişse ilgili numara havuza aktarılır ve geri alınamaz. Ücreti yeni hat fiyatıyla aynı. Yeniden abonelik sözleşmesi imzalıyorsunuz çünkü. Bence hattı geri almak yerine ( eğer numara sizin için çok önemli değilse ) yeni hat alın aynı ücreti vereceksiniz zaten. Hiç değilse yeni hatla birlikte size hediye edilen GB’lar yanınıza kâr kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix3434 -- 15 Kasım 2023; 19:8:0 >

• bir kaç bayi gezdik hiçbiri geri aktif etmedi Hatti kapanalı 1 Ayi yeni gecmistir. Hat faturasizdi. Güncel bilgisi olan varmi? hangi Vodafone da sorunu çözebiliriz teşekkürler!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.