Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni fotoda tam görünmüyor vodafone baz istasyonu solda kalan tek anten uzun olduğu için üst kısmı görünüyor çatı yapıldığı için tam çıkmamış eski resimdeki gibi

Türkcell bazda arkada tek sektöre yine 2 anten bakıyor
  • Bilkent Alışveriş merkezive civarı
    Bilkent Üniversitesi ve civarı,
    Bilkent Çamlık sitesi ve civarı,
    Bilkent 2 Park Sitesi ve civarı,
    Ted Ankara İncek Kampüsü,

Gazi Üniversitesi Rektörlük Merkez Kampüsü, Mediko Sosyal Merkezi ve civarı, (Onbinden fazla öğrenci var burda)

Abidinpaşa/Mamak,
    Saimekadın/Mamak mahalleri ve civarında

oturuyorsan/yaşıyorsan/çalışyorsan Vodafone'dan uzak dur. Buralarda Vodafone 3G çekmiyor. 2G de sorunlu çekiyor. Üstelik önümüzdeki dönemdeki yatırım planlarında da buralarda 3G yi çeker hale getirmek için bir palnlamaları da yokmuş. Resmi cevabı bu Vodafone'un. Ankara'nın en merkezi yerleri buralar. Turkcell'den Vodafone'a geçersen Ankara'da dumura uğrarsın. 3G ile işim olmaz dersen o zaman başka. Ancak buralarda sağlıklı 2g şebeke de yok.
  • pampilo P kullanıcısına yanıt
    İş seyahatı sebebiyle babam Ankara'ya gitmişti kısa bir süreliğine, Vodafone'da büyük problem yaşadığını söylemişti. 3G zaten yokmuş, 2G de bir gidiyor bir geliyor diyordu. Ve bu bahsettiği yer Çankaya.
  • Abidinpaşa mamak natoyolu civarında 3 operatör de çözemedi durumu yeryüzü şekilsiz galiba ondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun lafın kısası telefon cekme konusunda lider turkcel iknci avea üçüncü vodafone geliyor forumda okuduklarımdan bu sonuca vardım.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Resimleri yeni tam boy gördüm de o yeni antenlerin alt kısmında kaç kablo girişi olduğu net görünmüyor. Birinde altı tane var gibi gördüm ama emin değilim, altı tane varsa büyük ihtimal 4G desteği de olacak bu sahada.
  • Gittiğim zaman tekrar bakarım yazarım yine anten eskisinden daha iyi kapsama sunuyor şuan evde sabit yerde olmadık baz istasyonuna bağlanıyordu şuan sadece bu bazda kalıyor
    Destekli olacaktır boşuna değiştirmzler fiber yapıyla ses sağlanacak yakında zaten
    Sıkıntı nette hem aşırı yavaş 2 yi geçmiyor bazen 1in altında ve sürekli bağlantı kopuyor nedense bildim bileli yavaştı ama bağlantı kopmazdı talep oluşturdum sonuç ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antenleri yeniliyorlar sürekli bugünde gördüm antenler değişmiş ama daha bağlantıları sağlanamamış
    Bizim eve gelen ufak antenleride vodafone değiştirmiş 3kat büyüğü ile

Bide vodafone hücre bilgi geliyordu son 2haftadır gelmiyor antenleri yenileyince hücre bilgiyi de sildiler heralde
     Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada...

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Uzun lafın kısası telefon cekme konusunda lider turkcel iknci avea üçüncü vodafone geliyor forumda okuduklarımdan bu sonuca vardım.

Bulunduğun konuma göre değişir. Ülke çapında türkcell vodafone avea sırası vardır. Bunu net bir şekilde hissedersin. Örneğin benim olduğum şehirde avea çok kötü. Ama onlar da bazen haklı bir baz istasyonu kurmak baya bir problem.

Uff bu fotoğraf ve fotoğraftaki anten süper. Antenin bol bol girişi var, o zaman 2G, 3G, 4G aynı antenden verilebileceği gibi frekans birleştirme için farklı 4G bantları da tek antenle verilebilir.
    Hücre bilgi mesajları 2G'de geliyordu, bölgeniz 3G'ye yeni geçtiyse gelmiyor olabilir. Ya da komple kapatılmıştır belki.

O baz istasyonu o aydınlatma direğini yıkar. ;) O kadar ekipmanın ağırlığı, bir de fırtına vs. havalarda yakalayacakları rüzgarla tehlikeli o direk. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 1 Temmuz 2015; 0:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Antenleri yeniliyorlar sürekli bugünde gördüm antenler değişmiş ama daha bağlantıları sağlanamamış
    Bizim eve gelen ufak antenleride vodafone değiştirmiş 3kat büyüğü ile

Bide vodafone hücre bilgi geliyordu son 2haftadır gelmiyor antenleri yenileyince hücre bilgiyi de sildiler heralde

Fotodaki istasyon aveanin yalniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

quote:

Uzun lafın kısası telefon cekme konusunda lider turkcel iknci avea üçüncü vodafone geliyor forumda okuduklarımdan bu sonuca vardım.

Bulunduğun konuma göre değişir. Ülke çapında türkcell vodafone avea sırası vardır. Bunu net bir şekilde hissedersin. Örneğin benim olduğum şehirde avea çok kötü. Ama onlar da bazen haklı bir baz istasyonu kurmak baya bir problem.

Ben bugün evde denemeye başladım vodafone bizim evde az sıkıntılı sinyal dengesiz sinyal gücü 5-4-3 arasında gidip geliyor ama sıkıntısız konuşulubiliyor evde diğer hatlarıda denedim turkcel full avea full vodafone red tarifesi var çok hoşuma 7 gb internet her yöne 4000 dakika her yöne 4000 mesaj tarifesi var aylık 75 tl kayıt olup olmamakta düşünceliyim sayın dark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 1 Temmuz 2015; 1:25:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu istasyon küçük yalnız bu istasyonlardan çok var ne bursa lodosu atlattılar hiç biri devrilmedi hep ayaktalar yeni antenler bu bu şekilde değişiyor Bursa geneli

3 g ye yeni geçişle alakası yok anten değişimi ile var antenleri yeniledikçe gelmedi :) daha önceden geliyordu eski istasyonlarda küçük harf telsimden kalmalarda yenilerde büyük harf yazardı tamamı gitti yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

nereden bu kanıta vardınız bilmiyorum ama avea'anın istasyonu 2 direk ötede idi elektirk panosuna bakmadım ama Türkcell veya vodafone'nin bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

quote:

Ben bugün evde denemeye başladım vodafone bizim evde az sıkıntılı sinyal dengesiz sinyal gücü 5-4-3 arasında gidip geliyor ama sıkıntısız konuşulubiliyor evde diğer hatlarıda denedim turkcel full avea full vodafone red tarifesi var çok hoşuma 7 gb internet her yöne 4000 dakika her yöne 4000 mesaj tarifesi var aylık 75 tl kayıt olup olmamakta düşünceliyim sayın dark

Oralarda kötü ise hiç bulaşma. Bedava bile verseler insana çile oluyor. Avea emniyet tarifesine referans bulup geçtim. 6 ay kalabildim.resmen çile çekiyorsun. Vodafone da sinyal çok değişken olduğu için şarj sıkıntısı filan da olabiliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

nereden bu kanıta vardınız bilmiyorum ama avea'anın istasyonu 2 direk ötede idi elektirk panosuna bakmadım ama Türkcell veya vodafone'nin bu

Istasyonda kullanilan rrular Ericsson marka. Bunlari genellikle turkcell ya da avea kullanir. Ayrica kullanilan sektor duz. Vodafonenun istasyonlari daha kavislidir. Aveanin istasyonu o foto.

• Vodafone baz istasyonu...sağdakiler eski soldakiler yeni hücre
    Direkteki istasyonun üzerinde güvenlik sertifikası vardır aslında, onun fotoğrafını çekebilir misiniz?
  • Oraya bidaha gidince çekerim yolum düşer bursayı geziyom karış karış 😁

• Mobil istasyon içi
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.