Şimdi Ara

Vodafone kendisiyle çelişiyor (tahhütlü tarife ve cihaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone istiklal ridyum dan dün akşam 24 ay tahhütle samsung a3 aldım 24 aylık olarak tarifeye (kırmızı akıl küpü tarifesi) 35tl dediler cihaza da 48tl dediler bugün faturayı kontrol ettiğimde bir yanlışlık gördüm faturada toplam 1.224 tl yazıyordu fakat 48x24 = 1152.00 tl olması gerekiyordu vodafon 542 yi aradığımda 1152 tl olması gerekli dedi fakat tarifeni, 39tl dedi bende nasıl olur 35tl dediler dedim hayır sadece cihaza tahhüt var dedi bende tarifeyede tahhüt yapalım dediğimde olmaz molmaz yokuşa sürdüler bayi ile görüşün dedi bende sitede böyle yaz<ıyor dememe rağmen hayır aylık 39tl ödeyeceksiniz dedi, ne yapmam gerekiyor arkadaşlar çabuk sonuca nasıl ulaşırım? simkart taktığım için sanırım cihazı iade edemiyorum.

Vodafone kendisiyle çelişiyor (tahhütlü tarife ve cihaz)

bayi ile görüştüm cihaz ücreti hep 48tl gelecekmiş fakat tarife hep 39tl gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 18 Nisan 2015; 20:40:34 >

• Bayi yada müşteri hizmetleri çözmezse işini tüketici hakem heyetine başvur.;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz ve tarife taahhüdü ayni anda olmuyor cihaz kampanyasına katılınca tarife taahhutsuz hale gelir.

• Faturan 35+48 TL gelmesi lazım. Belki ilk ay olduğu için kampanyaya giriş tarihine göre fazla fatura gelmiş olabilir.
  • Kırmızı içine aldığın kısımda zaten yazıyor toplam tutar 87 TL diye.
    39+48=87 TL.

• cihaz taahhut ve tarife indirimi aynı anda olmaz birini seçmelisiniz bayi size cihaz satmak için sizi yanlış yönlendirmiş bayi hakkında şikayette bulunabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.