Bildirim
vodafone Kontör İle Ödeme
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet vodafone cüzdan uygulaması sayesinde bazı sitelerden yapabilirsiniz veya vodafone mobil ödeme ikonu gördüğün yerlerde de yapabilirsiniz. Fakat bazı siteler 10 liralık ödemeye 15 lira istiyor. Bu gibi can sıkıcı durumlar da olabiliyor. Forumda lira transfer yöntemi ile uygun fiyata liranızı nakit transfer edebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür Ederim HOcam -
Liraya cevirme isi nasil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cronaldo2
Liraya cevirme isi nasil
Birisi sizden 50 lira kontör isticek. Siz lira transferden transfer edip karşılığında atıyorum 45 liraya anlaştıysanız eft,havale yapabilir parayı
quote:
Orijinalden alıntı: djemrah00
Teşekkür Ederim HOcam
Rica ederim
Tesekkurler ban farkli yontemi vardir diye sormusdum hix vodafone yok cevrede bakiye var diye faturali ya gecemedim 100tl den fazla var faturadan dusmuyormusda gecmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Tesekkurler ban farkli yontemi vardir diye sormusdum hix vodafone yok cevrede bakiye var diye faturali ya gecemedim 100tl den fazla var faturadan dusmuyormusda gecmedim
Birkaç ay önce faturalıya gelmiştim hesabımda 3 lira civarı bir bakiye vardı faturadan onu düşmüşlerdi. Sonradan memnun kalmayıp tekrar faturasıza dönüş yapmıştım
forumdan bilen birine danısdım dusuyor dedı gittim bayıye sordum bakıye oalrak kalır fatura asımda kullanırsın dedı 1 yere daha sordum oda sadece redde dusuyor diğerlerinde dusmuyor dedi biriside direk yanar dedi voadfone foruma yazdım oda aynı sekılde bakıye oalrak kalır fatura asımında ordan kesılıyor dedi dk bitince ek paket almadan konusmalar falan dıyınce tm kalsın dedım 120 tl vardı 25tlden 4 ay fatura gelmıyecekdı dusdugune emın olsam ondan gecemedım -
quote:
forumdan bilen birine danısdım dusuyor dedı gittim bayıye sordum bakıye oalrak kalır fatura asımda kullanırsın dedı 1 yere daha sordum oda sadece redde dusuyor diğerlerinde dusmuyor dedi biriside direk yanar dedi voadfone foruma yazdım oda aynı sekılde bakıye oalrak kalır fatura asımında ordan kesılıyor dedi dk bitince ek paket almadan konusmalar falan dıyınce tm kalsın dedım 120 tl vardı 25tlden 4 ay fatura gelmıyecekdı dusdugune emın olsam ondan gecemedım
Faturalıya geçmenizin sebebi ne ki? Faturasız da 19 liraya mis gibi mega var istediğiniz gibi ucuza internet de ekleyebiliyorsunuz
mega3gb deydim zaten gecemedım üstüne burda 2gb1tl 1gb1tl gelıcne 21tlye 6gb oldu gecsemde 6gb oalcakdı dün yapdım bunları gecmeye carsamba günü falan calısmısdım suan gecmem daha ama bir yontem varsa ogrenelım nakıte cevırmeye diye :D -
quote:
mega3gb deydim zaten gecemedım üstüne burda 2gb1tl 1gb1tl gelıcne 21tlye 6gb oldu gecsemde 6gb oalcakdı dün yapdım bunları gecmeye carsamba günü falan calısmısdım suan gecmem daha ama bir yontem varsa ogrenelım nakıte cevırmeye diye :D
Bence faturalıya geçmeyin. Alışveriş yapacağınız site varsa orada harcayabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam harcamazdım tarifemi yeniletmek için ayırırdım
artık gecmem dursun oyle 5 aylık daha tarife bedeli var zaten belkı a101 kampanyasınıda alırsam 7 aylık bedel olur durur köşede oto yenılenır -
quote:
artık gecmem dursun oyle 5 aylık daha tarife bedeli var zaten belkı a101 kampanyasınıda alırsam 7 aylık bedel olur durur köşede oto yenılenır
Bence de en mantıklısı o
arkadaşlar yokmudur bir elektronik market mağaza market bu tl leri kullanalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X