Şimdi Ara

VODAFONE LİRA TRANSFER-ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben telefonumu geçen hafta çaldırdım ve vodafone simkart da telefonla gitti. Bari Avea' ya geçeyim dedim ve dün akşam başvurdum. Bugün hattımda kalan paraları kurtarmak adına My Vodafone denen sisteme giriş yaptım ve lira transfer etmeye çalıştım. Olay da bu noktada başladı:

Hesabımda: 10.5 TL var.
    Lira transfer limitim:17.5 TL

Başka bir hatta 10 TL göndermek istediğimde gönderemiyorum, hattınızda yeterli para yok diyor. 40 kuruş transfer ücreti, 10 TL göndereceğim para. Yani 1 kuruş param artıyor. 9 Lira gönderiyim dediğimdeyse 30 saniye bekleyin diyor yarım saat bekletiyor, netice yok.

Var mıdır bilen bu lira transfer durumunu? 10 liram yanmasın şimdi

Bir de yeni bir BTK duyurusu var nettehttp://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1035478&keepThis=true&TB_iframe=true&height=200&width=180 bundan faydalanabilir miyim acaba?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawist -- 22 Aralık 2010; 14:48:27 >

• Vodafone da lira transferinden sonra hattınız da en az 4 lira kalması gerekiyor. Yani maksimum 6 lira transfer edebilirsiniz.
  • sağol dostum şimdi 4 TL kalacak şekilde transfer ettim parayı. Vodafone' a 4 TL bağış yapmış olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayko3000

sağol dostum şimdi 4 TL kalacak şekilde transfer ettim parayı. Vodafone' a 4 TL bağış yapmış olduk.

Niye bağış olsun canım, ara konuş kullan. :)
  • 1-2 tl parça tl yüklenebiliyor mu vodafone da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.