< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
vodafone mobil internet çekim gücü (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben arama konusunda sıkıntılar yaşıyorum,arama esnasında 4g üzerinden bazen düşme yaşıyorum edge yada 3g ye ye,neden olur acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
red 25 kullanıyorum bende kardeşim,acaba ek internet paketi olarak en mantıklısı hangisi sence? uygun fiyata çok internet
Valla hocam mesajima cevap vermissiniz ama iyi okumadiniz sanirim yazdiklarimi. Bu yazdiklarinizi ben yasamadim. Siz yasadiysaniz bilemeyecegim. -
belki çok konuşma yapmadığınız için farketmemiş olabilirsiniz diye yazdım.
lokasyonunuzda iyi olabilir ama çoğu yerde pişman ediyor.
acil bir işin çıktığında karşı tarafın sesi geliyor mesela, senin sesin gitmiyor telefonu vurup kırasın geliyor.
acilen internete girmen gerekiyor 1 mbps hızdan daha düşük hız veriyor.
bunların ne zaman olacağı belli değil, en ihtiyaç duyduğun zamanda seni yarı yolda bırakıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanılıyormuyum; senin Vodafone'yi çok eleştiren yazıların vardı. Bir ara Vodafone kullandın,4.5G çekmiyor,müşteri hizmetleri komedi diye eleştirerek başka operatöre geçtin. Ben de hatta işte objektif,tecrübelerini yansıtan üye yazmıştım diye hatırlıyorum.
Diyaloglar kelimesi kelimesine doğru olmayabilir ama fena eleştirdiğini hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 24 Ocak 2021; 19:45:56 >
Evet eleştirdim şuan çok beğeniyorum ,kendisinde güzel gelişmeler gördüğüm için turkcelden sonra Vodafone ilk sırada geliyor benim için ,sınırsız tarifeyi verdikten sonra adeta beni cezbediyor etrafımdaki herkesede Vodafone öneriyorum benim için en iyisi haline geldi birden bire ,ayriyetten bana dostum kelimesini kullanmazsan sevinirim ben senin dostun felan değilim -
Sanada sınırsız internet verirlerse sende beğnirsin
-
Turkcell ve Vodafone hattı olan biri olarak Turkcell sadece bir tık daha iyi. Yoksa ikisi de çok kötü. Mobil internet çekim güçleri de sadece şehir merkezlerinde, açık alanlarda iyi. Kapalı alanlarda yine çok kötü.
Hele vodafonenin dijital asistanı var ki anlatamam. Sorunumuzu kısaca söylememizi istiyor. Hattımdan karşılıksız para çekildi diyorsun atıyorum. Anlamadım diyor. Para mı yüklemek istiyorsunuz diyor. Tekrar farklı bir şekilde anlatıyorsun. Hesabınızda 0 lira 60 ku-ruş var diye hesap bilgilerimş anlatmaya başlıyor. Falan filan cidden. 15 dakika oyalıyor böyle. Sonra birden anlayıveriyor. :D Herhalde müşteri hizmetleri ile konuşmak için sıra bize geliyor o esnada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Sanada sınırsız internet verirlerse sende beğnirsin
Evet,gözüm forumda. Kullananların paylaşımlarına göre karar verip bir ara deneyeceğim. Hobi olsun diye deneyeceğim,yoksa Vodafone sınırsız internetinden bir beklentim yok. 10 Bin liralık telefonun bataryasını öldürmeyi düşünmüyorum. Yine de her operatörü 2 yılda bir denemek lazım,değişen düzelen durumlar olabilir. Değişimler dikkate alınmasa Turk Telekom kullanmazdık.
Artık takibimdesin. Foruma fazla vakit ayırmıyordum ama senin için artık gece gündüz burada olacağım.
Yapma be okadar mı hadi bakalım ,2 yıl öncede aynı mesajı yazmıştın tamam tamam 2008 yılından açılma bir hesabın var benden öndesin foruma fazla vakit ayiramiyorsun artık ayırıp 7 24 online bir forum sever olacaksın -
Vodafone in sınırsız internetine ihtiyaci yokmuş ,bendede 15 bin TL'lik telefon var şimdi bataryasımı ölüyor telefonun ne kadar akla mantığa uymayan şeyler bunlar ,kullanmak istemiyorsunuz bari başkasına yalan yanlış şeyler aktarmayın aynı telefonda Turkcell hatta kullanıyorum şarj konusunda hiçbir avantajı yok. -
Evde alt yapısı olmayan için kullanılabilir fakat evde İnternet varsa gereksiz o kadar para vermeye değmez.
Ağa kim ne derse desin vodafone hız anlamında en kötüsü. 1 senedir vdf'dayım 8 sene türk telekom kullanmıştım, asla youtube'da donduğunu hatırlamam. vodafone'da donuyor bazen.
az nüfuslu yerde kullanırsan hızlar çok iyi ama kalabalık bir şehirde yaşıyorsan hızlar tatmin etmiyor.
-
Ahahha digital asistan öyle diyorda, olaki bir insana bağlandın oda öyle diyor fark yok 😆 -
O da doğru. 😀 Diyorum paket alırken paketiniz yüklenemedi hatasını aldığım için birkaç kez almaya çalıştım ama hiçbiri yüklenmedi. Fakat kartımdan para çekilmis diyorum. Paranın iadesini istiyorum diyorum. Beyfendi paketlerimiz yüklenecektir diyor. Hanımefendi o kadar paketi napayım. Bir tanesi kalsın gerisini iptal edip iade edin diyorum. Şimdi siz iade mi istiyorsunuz diyor. Evet diyorum. O zaman bunları şu mail adresine yazın. Dekontu da ekleyin diyor. O zaman beni niye uğraştırdın. 😀quote:
Orijinalden alıntı: maaart
Ahahha digital asistan öyle diyorda, olaki bir insana bağlandın oda öyle diyor fark yok 😆
Ama arada çok iyilerle de karşılaşıyorum. Hemen anlıyor, sorunu çözüyor ayrıca iletişimi fevkalade oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X