Bildirim
vodafone mobil internet çekim gücü
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İsterse üstüne para versin bir kere rezillik yaşayan bir daha kolay kolay geri dönmez... -
Gündüz pek sıkıntı olmuyordu ama Akşam özellikle benim burda berbat ötesiydi. 1 mpbs altına düşüyor 4.5 G de. 3G zaten hiç değinmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kötü kötü diyenlere pek inanmayın şuan tecrübe edip konuşuyorum ,müşteri temsilcisi olsun ,gerek çözüm odaklı olsun ,gerek tarifeleri olsun ilgileniyorlar ve cezbedici ,abartildigi kadar birşey yok ,tek sıkıntısı 4.5G de ihale kaybetmesiydi ,iyi bantları alınca ben telekomuda geçeceğine inanıyorum ,ev internetim de Vodafone 50 mbps tek bir sıkıntısı bile olmadı Telekom ve turknette sürunmustum . -
Sabah ve gündüz saatleri bölgemde iyi bütün işimi görüyorum fakat akşamları internet resmen felç oluyor 4g full çeken yerde 0.17 mbps hız gördüm ya.
İnşallah vodafone şu 5g ihalesinde sonuncu olmaz ve istanyonların nerdeyse hepsi fiberli olur. -
Allah kimseyi Vodafon TROLLÜ Yapmasın. Hayret valla..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone'daki müşteri temsilcileri resmen sokaktan adam, kadın toplanmış kişiler arıyorsun laubali laubali konuşuyorlar, hatta yüzüne bile kapatıyorlar, herşey satana kadar maalesef ki.
Hız konusunda da stabilliği yok, bulunduğun yerde 100-150 mbps çıkar, 150-200 metre ileride 5-7 mbps çıkarsa şaşırma.
Kampanyaları, tarifeleri iyi güzel ama interneti kullanamadıktan sonra anlamı kalmıyor birçok kişi için. Sırf bu sebeplerden dolayı hattı Turkcell'e taşıyacam. -
Valla ben hiç öyle müşteri temsilcisine denk gelmedim ,diğer operatörlerin müşteri temsilcileriyle aynı ,sorununu söylüyorsun çözüm sunmaya çalışıyorlar hepsi bu .İnternet konusuna gelirsek şuan sabit 120 mbps bin altında hız almıyorum ve sınırsız tarifedeyim bana bu imkanı hiçbir operatör veremedi ve tarifemin özelliği ,542 yi aradığımda direk müşteri temsilcisine bağlanıyor şuan bana bu imkanı Vodafone dışında veren yok ,böyle kötü bantlara sahip olduğu halde bu imkanları verebiliyorsa ilerine neler sunar bilemiyorum Vodafone yenilikçi bir şirket ,ülkemize sadece biraz daha yatırım odaklı çalışması lazım -
Bazen diyorum acaba yapay zeka var ve vodafone tr yi deneme aşamasında bir yapay zeka mi yönetiyor, gram insan aklı ile çalışan her hangi bir iş kolu bu kadar kötü olamaz, dibin dininin dibi halde bu firma... -
-
çok iyi tarife gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 operatörden de hatlarım var..
En çok vakit geçirilen yer önemli. Yani benim için ev ve işyeri önemli. Ev için yıllardır Vodafone kötü, işyerinde epeydir iyi ama artık kötü.
Diğer 2 operatöre baktığımda ise (3'ünde de şebeke ile ilgili taleplerim var) TT ve Turkcell işyeri için sorunu giderdi, ev içinse sadece Turkcell giderdi.
Nihayetinde biryerlerde iyi, gidip gelirken görüyorum ama benim bölgemde iyileştirilmedikçe gelişiyor diyemem.
Vodafone da ben hiç bir zaman çekim sıkıntısı yaşamadım, şebeke yok yazısını görmedim. Yeni gittigim her yerde hiz testi yaparım bana denk gelmedi öyle 1 ile 5 mbps arası hız. Son 2 yılda hızları bir hayli duzeltmisler.
Sınırsız tarifeyle övmeye çalışanlar var ya
Yahu 1 mbit ile sınırsız interneti kullanamadıktan sonra ne anlamı var? Üzerine ödediğin para da neredeyse 2 günlük asgari ücret sanki çok azmış gibi konuşuyorlar. İnsan hayret ediyor gerçekten. Evinde internet olan normal bir insan mobilde sınırsıza ihtiyaç duymaz zaten.
-
-
Bende Vodafone kullanıyorum red 25 memnunum açıkçası 70 tl sinirsiz turkcell ttnet sinirsiz verdide bizmi kullanmadık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Vodafone'daki müşteri temsilcileri resmen sokaktan adam, kadın toplanmış kişiler arıyorsun laubali laubali konuşuyorlar, hatta yüzüne bile kapatıyorlar, herşey satana kadar maalesef ki.
Hız konusunda da stabilliği yok, bulunduğun yerde 100-150 mbps çıkar, 150-200 metre ileride 5-7 mbps çıkarsa şaşırma. Kampanyaları, tarifeleri iyi güzel ama interneti kullanamadıktan sonra anlamı kalmıyor birçok kişi için. Sırf bu sebeplerden dolayı hattı Turkcell'e taşıyacam. |
hiçbir zaman şebeke düşük gözükmez ama, neredeyse her zaman, internet hızında problem yaşar ve sesiniz karşı tarafa sıkıntılı gider.
o göstergede full çekmesi bir şey ifade etmiyor vodafoneda. hatta hile gibi bir şey bence. |
Ağa kim ne derse desin vodafone hız anlamında en kötüsü. 1 senedir vdf'dayım 8 sene türk telekom kullanmıştım, asla youtube'da donduğunu hatırlamam. vodafone'da donuyor bazen. az nüfuslu yerde kullanırsan hızlar çok iyi ama kalabalık bir şehirde yaşıyorsan hızlar tatmin etmiyor. |
Benzer içerikler
- vodafone mu türk telekom mu
- vodafone internet hızı
- kraken baker nedir
- vodafone mobil internet hızı arttırma
- hücresel ağa erişilemiyor ne demek
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telsiz kullanım ücreti 2025
- kapanan hat nasıl açılır
- wifi araması nedir
- vodafone superbox fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X