Şimdi Ara

vodafone mobil internet çekim gücü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Abi bir iyi bir kötü diye birsey olmamalı global bir firmanın çağrı merkezi değil sanki dingonun ahırı kim ne yapıyor belli değil, rastgele bir numara çevirip arasam Vodafone müşteri temsilcisinden daha bilgili birinin çıkma olasılığı daha yüksek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Abi bir iyi bir kötü diye birsey olmamalı global bir firmanın çağrı merkezi değil sanki dingonun ahırı kim ne yapıyor belli değil, rastgele bir numara çevirip arasam Vodafone müşteri temsilcisinden daha bilgili birinin çıkma olasılığı daha yüksek...

Pek önemsemiyorlar. Mikrofonları da kötü özellikle. Ben konuşurken arkada bir dünya müşteri temsilcisinin de sesi geliyordu. Ki benim kulaklarım pek iyi duymaz.

• İstanbulun göbeğinde 4.5 G ile yaptığım hız testi 😀 Şaka gibi evdeki modem daha hızlı veriyor.
    vodafone mobil internet çekim gücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'un hızı saatten saate değişiyor, gündüz nispeten daha iyi, akşam saatlerinde ise genellikle rezalet oluyor. Turkcell ve Türk telekom da böyle bir durum yok her saat stabil oluyorlar genelde.

• Bu hız konusu cidden çok tuhaf. Vericinin dibinde gece gündüz test yapıyorum 10 mbiti geçmiyor. Artvin'den Trabzon'a kadar o sahil kesiminde her ilçede tek tek denedim. Turkcell hattımda var onu da deniyorum turkcell 4.5g de 50 mbit hızın altına çok nadiren düşüyor. Ama vodofone cidden hız konusunda rezalet. Düşün0n akşam iptv den maç izledim netimi arkadaşımla paylaştım dondu durdu. Sonra arkadaşı kapatmak zorunda kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Network signal guru kullaniyorsun heralde reis 😀
  • ercan_198666 E kullanıcısına yanıt
    Yeni telefonda kullanmıyorum 😊 Bu hızlar yeni telefonda aldığım hızlar 😊
  • Uygulamayı kullanırken çift hatlımıydı telefon 2. Hatta işe yaramıyor galiba ben yükseltemedimde😃
  • ercan_198666 E kullanıcısına yanıt
    Evet kanka sadece 1 .hatta işe yarıyor 😀 Yeni telefon tek hatlı root felan yapmayı düşünmüyorum çekim kalitesi gayet iyi 😊
  • Son 2-3 haftadır hızlarda bir düşüş var
  • Vodafone gelmiş geçmiş en kötü operatördür. Bıraksın baz istasyonlarını satsın gitsin bu ülkeden.

2 operatör kalsın daha çok rekabet olur.

Diyelim TT çekmezse mecbur Turkcelle gidecek adam. TT de müşteri kaybetmemek için hayvan gibi yatırım yapacak

• Pandeminin arkasına sığınıyorlar ve redbox şebekeyi patates ediyor.

Tahmini 2 yıl sonra Vodafone ölecek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.