Şimdi Ara

Vodafone mobil tv hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aveadaydim 21 mbps goruyordum yazlikta cekmediği icin suan turkcell deyim ve hic memnun değilim 3G de speedtest te 0.50kbps gördüm şaka gibi. Vodafone yi denemek istiyorum fakat turkcell tv nin ios ta ekran yayinini sevmedim net sayilmaz vodafone de ise gerci tv8 yok ama yinede denemek istiyorum.
    1. Kota yok diyor ama avea daki gibi 8 gb izleme kotali olmasinda?
    2.ekran görüntüsü nasil biri caps atabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yayının net olmaması bağlantı hızınızın düşük olmasından olmalı. Yoğunluk olan bir bölge herhalde.
  • vodafone mobil tv çok kötü kanal yok uygulamasıda çok kötü tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651: Önceden çok net oldugunu bildiğim için suanda net gelmiyor.Androidte belki nettir hala ama sanmıyorum yoksa ilk defa deneyen birisi için görüntü tatmin eder. Digiturkplay i kullandıktan sonra diğeri kötü geliyor hatta yan uygulamalar daha net turkcellin kendi uygulamasına göre.Tek iyi yani kotadan gitmiyordu eğer vodafonede de gitmiyorsa iyi olacaktı ama gerçi tv8 bile yok işimi görmez.

turkeytv:Türkcelle dün mesaj çektim bakalım bağlantı hızında değişiklik yapmazlarsa vodafoneye geçmeyi dusunuyorum eğer o yazlıkta çekmezse vay halime yalandan hat değiştirmiş olaağım tekrar avea ya dönüş yapmış olurum.Ama tanıdığımda vodafone ile hız testi yaptık yeteri kadar hız sağladı sayılır. Zaten bunların dısındacekmediği için turkcellin sarj sömürmesi %20 farketti.17 sinde ay doluyor 5 gün önceden gideyimde geçiş işlemini yaptırayım eğer turkcell 2.sınıf internet uygulamasını kaldırmazsa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.