Şimdi Ara

Vodafone Mobilde VPN Bağlantısı Çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

wireguard a nasil baglaniliyor ozelden yazar misin, udp mask tan mi bahsediyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

ekstra bir şey yapmadım tam olarak yazdığım gibi. çift hat telefon, turkcellde iken vpne bağlanıp mobil veriyi Vodafone olarak değiştiriyorum. bağlı kalmaya devam ediyor.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

nextdns deneyebilir misiniz acaba?

• b9y7e4 B kullanıcısına yanıt

nextdns adresi nedir?

edit: çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 23 Ekim 2024; 22:38:59 >

bende de çift hat var ama hiç turkcellde bağlanmama gerek kalmadan vodafoneden direkt vpnlere bağlanabiliyorum cihaz s20 fe

teşekkür ederim

• wireguard mı denediniz? benim bahsettiğim wireguard protokolü kullananlar, diğer vpnlere direkt bağlanıyor zaten.

• bende hertürlü çalıyo

• Next dns calisiyor. Androidde daha stabil.

proton vpn denedim hocam wireguard yazdığınızı görmedim kusura bakmayın :)

• Çoğu vpn çalışıyor. Aksi gibi satın aldığım avast vpn çalışmıyor 🙂. O da Google dns ye geçince çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 1 Kasım 2024; 18:15:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet, kafelerden şurdan burdan internete bağlanırken, bildiğim güvendiğim evimdeki internete bağlanırım diye evdeki sunucumun içerisindeki bir sanal linux a wireguard sunucusu kurdum. Ancak Maalesef vodafone gsm ile bağlanamadım. Çok şaşırdım bunun bir açıklamasını da bulamadım. şikayetvar sitesinde de diğer forumlarda da bir çok defa dile getirilmiş olmasına rağmen vodafone kendi başına wireguard karşı gizli bir savaş açmış gibi görünüyor. Ancak komplo teorisyenleri gibi , acaba her türlü bilgimizi kayıt altında tutuyorlar ve bunu başaramayacakları sistemlerin en azından yasaklayabileceklerini yasaklıyorlar gibi bir düşünce geliyor art akıllara. . o diğer ucuz vpn sağlayıcıalrı (ki en büyük tehlike de onlar) zaten allem edip kallem edip bir şekilde http-https- belki handshake protocol esnasında bir takım taklalar attırıp kullandırtıyorlardır. Wireguard yapısı itibariyle paket yakalamada bariz olarak henüz ilk paketinde ben wireguard'ım dediği için zaten ilk saniyede sınıfta kalıyor. ve sadece bağlantı kurulmasına yetiyor. Bunu gören gsm operatörü şirketinin süper duper olduğu sanılan paket filtreleme yazılımı da bloğu koyuyor..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.