Şimdi Ara

Vodafone Mobilde VPN Bağlantısı Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözülemeyen VPN bağlantısı Vodafone'da.. VPN sorunu ile birden çok kayıt vs ve işlem yapıldı ama VPN mobilde çalışmıyor. Türknet ve comnet üzerinde kablosuz da çalışıyor, mobil kısmında çalışmıyor. Bu konuda müşteri hizmetleri sonuç sunamiyor. Arka planda ne gibi bir engelleme yapıyor? Burada bu soruna cevap verebilecek bir yetkili var mı ?

• Direkt engelleme var işte sorun vs değil kasıtlı yapılıyor
  • turknette veya comnette vpne de ihtiyaç yok ki direk dnsle de giriyor
  • dönüşte yapmıyorlar, umurlarında değil. Sabit ip satın alsınlar diye mi yapıyorlar.

uyduruk vpnler çalışıyor . Kurumsal vpnler çalışmıyor.

• Allah kurtarsın
  • Bu sorun ile ilgili çözüme kavuşan oldu mu? Vodafone saçma sapan cevaplar veriyor. Vodafone Mobil ile 2 haftaya kadar Vpn yaptığımız kurumsal firmaya şimdi yapamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezor -- 19 Mart 2024; 12:37:58 >
  • rezor R kullanıcısına yanıt

Bu bir sorun değil, bir Vodafone özelliği. Vodafone çeşitli VPN ve DOT DNS servislerine engel uyguluyor...

• Kaspersky VPN çalışmaktadır. Eğer Aklınızda lisans olayı varsa 1 Yıllık 200₺ bazında 3 cihaza kadar kaspersky lisans mevcut. antivirüs vb tüm özellikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 27 Mart 2024; 11:33:13 >
  • Kendi özel sunucumdaki wireguardı da engelliyor
  • Yeni geçtik vf'ye. Tt'da çalışan bunda çalışmadı. Başka bir tane denedim o çalıştı.
  • Sanki 4 4’lük interneti var da VPN’i engellemeye çalışıyorlar
  • Ülkemizin China Telecom'u bir sansür yazılımı yapmış ve bunu pazarlamaya başlamış Vodafone'da bu yazılımdan almıştır. Yoksa geçen yıl Vodafone'da hattım vardı VPN engelleyecek bir sistemleri yoktu 1 yılda bu kadar ilerlemiş olamazlar TT neredeyse 5 yıldır uğraşıyor henüz özel Wireguard sunucuları engelleyecek konuma gelemedi. Bilinen VPN servislerinin IP listesini ise BTK veriyor onları engelliyorlar.

• valla benim de çalışan Bi vpn'im var. nazar değmesin. söyleyip de açık etmeyelim
  • Ben de Google cloud'da bir sanal makine alıp Wireguard kurdum. Telefonu wifi ile evdeki VDSL üzerinden bağlayınca çok güzel çalışıyor. Wifi kapatıp Vodafone'a geçersem hiç bir yere bağlanamıyor. DNS hatası veriyor. Yok mu bunun bir çözümü 😐

• Openvpn protokolünü de engellemiş görünüyor.

• VPN lüks, dns de değişmiyordu en son vodafone dan kaçtığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 17 Eylül 2024; 16:6:50 >
  • Vodafone dns.adguard.com u serbest bırakmış. ayrıca warp'a da bağlanıyor. popüler uygulamaları şikayet çok olunca serbest bırakmış sanırım ama bunların dışında hala protokol olarak wireguard'a bağlanılmıyor ve özel dns kullanılmıyor.
  • ek bilgi olarak yazayım wireguard vpn servislerine bağlanmanın yolu biraz dolambaçlı ama var. wireguard'a bağlanabilen bir internet ile bağlandıktan sonra bağlantıyı kesmeden Vodafone internetine geçtikten sonra kullanmaya devam edilebiliyor. turkcellden bağlanıp Vodafonea geçiyorum vpn bağlantısı kopmadan devam ediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.