Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin diye yazıyorum aman. Geçen ay netten kopmalar yaşamaya başladım vodafone servisi eve geldi modem eski kalıyor artık "vodafonu arayın yeni modem talep edin veya kendiniz modem alın değiştirin" deyip gitti. Nolur nolmaz modemi ISSden alayım deyip vodafonu aradım ve fiyat sordum. "Fiyat vermek için aynı gün içinde geri döneceğiz" deyip bir hafta geri dönülmeyince amazondan forumun gözde modemlerinden Tp-link archer vr2100 aldım. Çok da yakışıklı görünüyor ama kullanmak nasip olmadı. Modemi kurmaya çalışırken gerçekten çok yardımsever tplink müşteri hizmetlerinden öğrendim ki vodafone kendi modemleri dışındaki modemlere IP vermiyormuş. Recep baltaşın youtubeda mac adresi klonlamakla ilgili bir videosu var ancak beceremedim o işi de. Bunun üzerine vodafone müşteri hizmetlerini aradığımda "Kurabilmeniz lazım aslında biz sizin adresinize servis gönderip kurduralım" yanıtı aldım ve başladım servisi beklemeye, servis gelene kadar amazon iade sürem doldu ama inanmışım bekliyorum. Arada bir de gelmiyor musunuz diye arıyorum, "geleceğiz" yanıtı alıyorum. İlk arızadan bir ay sonra gelen son yanıt ise vodafone dışında modem kurmuyoruz, kurduğumuzu iddia ettiğiniz müşteri hizmetleri ses kayıtları ile istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz oluyor. Özetle yakışıklı sıfır bir modem ile baş başayım ilgilenenlere duyurulur. (alım satım başlığı değildir, ironidir) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antimin -- 10 Aralık 2024; 17:44:34 > |
Bildirim