Bildirim
Vodafone Modem Yazılımı Silindi !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vodafon web sayfasında bu program olması gerek.ben bi defa oradan indirmiştim -
vodafonun sitesinde olması lazım oradan indir.quote:
Orijinalden alıntı: bassavci
Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama vodem e160e 'nin içindeki yazılım silinmiş. (bilgisayara kurulan yazılımdan bahsetmiyorum)
yazılım tekrardan kurabileceğim bir yol var mı acaba ? yoksa servise mi götürmem lazım.
-
Siteden indirdiğim sadece bilgisayara kuruluyor. modeme kurulmuyor. -
siteden indirdiğini,bilgisyara baglı olan modemin içine at. böyle olmuyor mu.. -
malesef böyle bir şey söz konusu değil. modemin koruması var içine girilmiyor. her hangi bir şey kaydedilemiyor. -
en iyisi sen bi müşteri hizmetlerini ara -
Belki virüs yüzünden yazılım görünmüyordur .Eğer gerçekten silimişse üreticinin kendi sitesinden güncelleme yazılımı indirin kurun .Ama dikkat edin yükleme tamamlanana kadar vodemi çıkartmayın yükleme yarım kalmasın .Üreticinin yazılımı mobile partner oluyor . Vodafone yazılımı olmuyor vodafone yazılımını yükleyebileceğiniz yer varmı bilmiyorum müşteri hizmetlerine danışın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- avantajlı internet aşım paketi nasıl iptal edilir
- türk telekom 1 saat sınırı kaldırma
- vodafone mobil internet hızı arttırma
- babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma
- sesli mesaj kapatma
- vodafone superbox fiyat
- ağda kayıtlı değil ne demek
- gizli numaradan arama
- vodafone abone sayısı
- wifi araması nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X