Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.461
Cevap
66
Favori
173.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam selam. İsmim Taylan vodafone fiberciyim sitede basligimiz ve referans uyelerimiz mevcut. Size onerilen teklifleri inceledim. Size dilerseniz 50mbps 50gb akn vodafone fiberi ilk 12 ay 54.90 sonraki 12 ay 64.90dan oneribilirim. İlk 1 faturanizi da biz karsiliyoruz ve ayrica gsm hattiniz da vodafone ise ya da vodafoneye tasirsaniz aylik 5 tl daha dusuyor faturaniz. Diger tarifeler icin de arayabilir ya da yazabilirsiniz. Her turlu mbps ve akn secenekleri mevcut. numaram 05547228642. Saygilar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için. Eğer 3-4 defa reset atarak ip değişiyorsa bir de bunu denemekten zarar gelmez. Şu an da Netspeed kullanıyorum belki 4-5 ay da 150-200 defa resetlemişimdir ama bana mısın demedi namıssız

Bir de hocam müşteri hizmetleri nasıl bilgi konusunda ve hemen bağlanabiliyor musunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam . Rica etsem bir Speedtest görüntüsü atabilir misiniz ?

• enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    vodafone'da 30 pingim oluyor speedtest'de 20ye düştü

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Temmuz 2018; 17:31:43 >

Teşekkür ederim hocam test için gayet güzel gözüküyor. Peki modeme tanımladıkları hız ne hocam mesela Netspeed bana 76796 tanımlamış testlerde de en fazla 71,80 felan görüyorum.

• enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    yukarıda var o da 79. 100 olarak başvurmuştum bu kadar destekliyor zaten hattım
    Kusura bakmayın hocam gözümden kaçmış tam diğer mesajı düzenliyordum siz benden hızlı davrandınız :)

• mcrew kullanıcısına yanıt
    gerçekten de öyle oldu. hatların açılmasını bekleyecem.

Dilekçe yazdım beklenem gerekiyormuş o arada TT ye yazdım, torpil de buldum cevap bekliyorum.

• Vodafone net ile olan sözleşmem bugün bitti sizce yeni servis sağlayıcıya taşımamı yapayım yoksa kapattırıp yenidenmi başvuru yapayım.

Taşıma işlemi biraz daha zahmetsiz gibi görünüyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız kullanıcı olarak bir handikapı oluyormu ?
  • Vodafone'nun internetimi 53 günde tekrar bağlaması adına konu açtım.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-53-gunde-internet-bagladi--134091076

Aman siz siz olun vodafone'nun eline düşmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kings Never Die

Vodafone net ile olan sözleşmem bugün bitti sizce yeni servis sağlayıcıya taşımamı yapayım yoksa kapattırıp yenidenmi başvuru yapayım.

Taşıma işlemi biraz daha zahmetsiz gibi görünüyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız kullanıcı olarak bir handikapı oluyormu ?
    Yukarıda link paylaştım bi incele hocam aman ellerine düşme hayattan bezersin. şimdiden hayırlı olsun internetin.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Zaten sözleşmem bitti bir daha asla bulaşmam vodafone net 'e.

Sadece taşıma yaptıracağım netspeed 'e benim açımdan taşıma yaptırmanın bir handikapı olurmu onu merak ediyorum bu yüzden sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Taşımamı yapayım yoksa hattı kapattırıp yeni üyelikmi alayım netspeed 'den yarın son gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kings Never Die

Zaten sözleşmem bitti bir daha asla bulaşmam vodafone net 'e.

Sadece taşıma yaptıracağım netspeed 'e benim açımdan taşıma yaptırmanın bir handikapı olurmu onu merak ediyorum bu yüzden sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Taşımamı yapayım yoksa hattı kapattırıp yeni üyelikmi alayım netspeed 'den yarın son gün.
    Valla ben türk telekomdan vodafone geçerken 30 gün kadar süreç uzamıştı çünkü müşteri hizmetleri zır cahil yalan yanlış işlem yapıyorlar o yüzden bana sorma şansına bağlı
  • Vodafone fiber paketlerini Superonline altyapısı üzerinden alıp ping sorunu yaşayan var mı? Özellikle yurtdışı çıkışlarında
  • Merhaba arkadaşlar, ben dün vodafone'a internet üzerinden başuru yaptım bugün aradılar vodaofone'a geçmem için superonline'ı iptal ettirmem gerektiği söylendi peki bu işlerde taşıma tarzı bir şey yok mu zaten taahüttüm bitti so da, so'yu iptal ettirmek te pek kısa bir süreç değil gibi yarın vodafone bayisini de gideceğim size danışmak istedim.
  • vodafoneda cgn sorunu yaşayan var mı?
  • nasıl bir rezilliktir! 2 günde interneti bağlamadılar. bana bugün kesin gelecez dediler. gelmediler. beni evde mahsur bıraktılar, zamanımı tel dakikalarımı çaldılar. müşteri temsilcisi de bugün kesin gelecekler dedi. sonra saatler sonra aradım. 7-12 iş gününde yapılır diyor. nah beklerim o kadar! boş işlerle uğraştırıyorlar! sakın başvurmayın, kullanmayın, bulaşmayın. daha bağlanmadan hayattan tekrar tekrar soğudum!

ayrıca ne kadar boş konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 5 Eylül 2018; 18:8:30 >
  • Nasıl işse apartmanda hem süperonline hem Türk Telekom altyapısı var ama müşteri hizmetlerini arayınca Vodafone fiber desteklenmiyor diyor anlamadım siteden bakınca da fiber destekler diyor

• Vodafone fiber dediği vdsl mi oluyor? Adres 80mbit vdsl destekliyor vodafoneda dsl mi almak gerekiyor fiber mi? Dsl alınca verdiği modem vdsl destekliyor mu

• Arkadaşlar kimler vodafonenet vdsl2 kullanıyor bu konu unutulmasın ana konu
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.