Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.489
Cevap
67
Favori
176.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sabit

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone den yeni fiyat teklifi alan oldu mu? Geçen sene 100mbps tarifeyi 207 tl ye kullandık da bu sene 3 ay 250tl kalan 9 ay 625 dediler iptal edeceğim. Arayan da olmadı hiç. 16 aralıkta bitiyor.

• yaki_55 Y kullanıcısına yanıt
    Şikayet vara yaz hocam beni geri aradılar, 290+515e düşürdüler, 1 sene daha kabul ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    TurkNet e geçtim hocam 6 ay %50 indirimle. Milleni de 12 ay sabit modem dahil 440a veriyor. Sizinki 3+9 seklinde dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 18 Kasım 2024; 14:29:1 >
    Evet 3+9. Ben yeni fiber modemi aldığım için enaz 1 sene durayım dedim yoksa modem parasını falan alacaklar benden uğraş dur işin yoksa.
    Diğer teklifler iyiymiş bu arada , hayırlı olsun.

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Gerçekten 100 mb bit internet alıyor muydunuz hız olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vodafone fiber kullananlar hız olarak 100 mb internet alıyorlar mı? Genel olarak memnun musunuz?

• Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    Evet 100/110 arasi gidip geliyor. Ayrica son gun vodafoneyi aradim hattimi iptal ededegimi soyledim. İlk 3 ay 250 kalan 9 ay 390 dan devam edecegimi soyledi. Ben de onaylayip 14 Aralikta Turknete gecis talebim vardi onu iptal ettirdim.

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 11 Aralık 2024; 21:59:7 >
  • Vodafone sözleşmem sona ermiş, 425 TL olmuş 1 yıl taahüte 398 TL olur diyorlar 100 mbit internet için. Daha altını bulmak mümkün müdür?

• Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt

Ben alıyorum hatta bazen 110'u bile görüyor. Modem arızası yaşadım 70-80 üstüne çıkmıyordu, modem değiştirdiler şu sıralar 100'ün altına düşmüyor.

• Bu aralar sayfalar yüklenirken gecikmeler oluyor. Sizlerde de oluyor mu? Nperf testinde gezinti testi %30 civarı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 15 Aralık 2024; 5:25:36 >
  • Bana da iptal bölümünden 100mbit için 3 ay 250 gerisi 490 teklif ettiler kabul etmedim. Zaten superonline altyapı sanırım linkteki superonline paketine geçeceğim.

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴www.superonline.net
    Superonline Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber’in Yıldızı 500 Mbps
    https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/onlinea-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/500-mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 17 Aralık 2024; 15:12:31 >
  • Sokağımda 10 senelik Superonline Fiber hükmünden sonra bugün Vodafone'un kendi Fiber kablolarını döşediğini gördüm. Sansür uygulaması ve ping süreleri ile ilgili bir bilgi var mı?

• yakın zamanda teklif alan eski müşteri var mı ? nedir son durum ?

• 50 mbps vdsl ilk 2 ay 194,sonraki aylar 479 tl,ilk ay fatura iade diger aylarda yüzde 10 iade sizce nasil arkadaşlar?

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi hocam güle güle kullanın.

• ben fibere yeni geçtim alt yapı telekomun, bu vodafone yeni bi modem verdi, yalnız bağlantı zırt pırt kopuyor eski vsdl modemde böyle bir şey yoktu buna ne yapmak gerek benzer bir durum yaşayan var mı?

• Merhaba arkadaşlar iptal biriminden aldığım kampanya devam kampanyası D 2024 NVDSL

100 mbps 319 tl bu kampanyayı sorabilirsiniz,iptal birimi veriyor.

• izmir - konak

vodafone fiber

bağlantı sorunları yaşıyorum

hız test ettiğimde normal gözüküyor ancak efootball ve online oyunlarda server hatası deyip hiç giremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: othervoicesf

izmir - konak

vodafone fiber

bağlantı sorunları yaşıyorum

hız test ettiğimde normal gözüküyor ancak efootball ve online oyunlarda server hatası deyip hiç giremiyorum

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.