Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.476
Cevap
67
Favori
175.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sabit

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone den yeni fiyat teklifi alan oldu mu? Geçen sene 100mbps tarifeyi 207 tl ye kullandık da bu sene 3 ay 250tl kalan 9 ay 625 dediler iptal edeceğim. Arayan da olmadı hiç. 16 aralıkta bitiyor.

• yaki_55 Y kullanıcısına yanıt
    Şikayet vara yaz hocam beni geri aradılar, 290+515e düşürdüler, 1 sene daha kabul ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    TurkNet e geçtim hocam 6 ay %50 indirimle. Milleni de 12 ay sabit modem dahil 440a veriyor. Sizinki 3+9 seklinde dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 18 Kasım 2024; 14:29:1 >
    Evet 3+9. Ben yeni fiber modemi aldığım için enaz 1 sene durayım dedim yoksa modem parasını falan alacaklar benden uğraş dur işin yoksa.
    Diğer teklifler iyiymiş bu arada , hayırlı olsun.

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Gerçekten 100 mb bit internet alıyor muydunuz hız olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vodafone fiber kullananlar hız olarak 100 mb internet alıyorlar mı? Genel olarak memnun musunuz?

• Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    Evet 100/110 arasi gidip geliyor. Ayrica son gun vodafoneyi aradim hattimi iptal ededegimi soyledim. İlk 3 ay 250 kalan 9 ay 390 dan devam edecegimi soyledi. Ben de onaylayip 14 Aralikta Turknete gecis talebim vardi onu iptal ettirdim.

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 11 Aralık 2024; 21:59:7 >
  • Vodafone sözleşmem sona ermiş, 425 TL olmuş 1 yıl taahüte 398 TL olur diyorlar 100 mbit internet için. Daha altını bulmak mümkün müdür?

• Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt

Ben alıyorum hatta bazen 110'u bile görüyor. Modem arızası yaşadım 70-80 üstüne çıkmıyordu, modem değiştirdiler şu sıralar 100'ün altına düşmüyor.

• Bu aralar sayfalar yüklenirken gecikmeler oluyor. Sizlerde de oluyor mu? Nperf testinde gezinti testi %30 civarı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 15 Aralık 2024; 5:25:36 >
  • Bana da iptal bölümünden 100mbit için 3 ay 250 gerisi 490 teklif ettiler kabul etmedim. Zaten superonline altyapı sanırım linkteki superonline paketine geçeceğim.

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴www.superonline.net
    Superonline Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber’in Yıldızı 500 Mbps
    https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/onlinea-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/500-mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 17 Aralık 2024; 15:12:31 >
  • Sokağımda 10 senelik Superonline Fiber hükmünden sonra bugün Vodafone'un kendi Fiber kablolarını döşediğini gördüm. Sansür uygulaması ve ping süreleri ile ilgili bir bilgi var mı?

• yakın zamanda teklif alan eski müşteri var mı ? nedir son durum ?

• 50 mbps vdsl ilk 2 ay 194,sonraki aylar 479 tl,ilk ay fatura iade diger aylarda yüzde 10 iade sizce nasil arkadaşlar?

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi hocam güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.