< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (274. sayfa)
-
-
Vodafone den yeni fiyat teklifi alan oldu mu? Geçen sene 100mbps tarifeyi 207 tl ye kullandık da bu sene 3 ay 250tl kalan 9 ay 625 dediler iptal edeceğim. Arayan da olmadı hiç. 16 aralıkta bitiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şikayet vara yaz hocam beni geri aradılar, 290+515e düşürdüler, 1 sene daha kabul ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TurkNet e geçtim hocam 6 ay %50 indirimle. Milleni de 12 ay sabit modem dahil 440a veriyor. Sizinki 3+9 seklinde dimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 18 Kasım 2024; 14:29:1 >
Evet 3+9. Ben yeni fiber modemi aldığım için enaz 1 sene durayım dedim yoksa modem parasını falan alacaklar benden uğraş dur işin yoksa.
Diğer teklifler iyiymiş bu arada , hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Gerçekten 100 mb bit internet alıyor muydunuz hız olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar vodafone fiber kullananlar hız olarak 100 mb internet alıyorlar mı? Genel olarak memnun musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vodafone sözleşmem sona ermiş, 425 TL olmuş 1 yıl taahüte 398 TL olur diyorlar 100 mbit internet için. Daha altını bulmak mümkün müdür?
-
Ben alıyorum hatta bazen 110'u bile görüyor. Modem arızası yaşadım 70-80 üstüne çıkmıyordu, modem değiştirdiler şu sıralar 100'ün altına düşmüyor.
-
Bu aralar sayfalar yüklenirken gecikmeler oluyor. Sizlerde de oluyor mu? Nperf testinde gezinti testi %30 civarı çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 15 Aralık 2024; 5:25:36 >
Bana da iptal bölümünden 100mbit için 3 ay 250 gerisi 490 teklif ettiler kabul etmedim. Zaten superonline altyapı sanırım linkteki superonline paketine geçeceğim.
www.superonline.netSuperonline Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber’in Yıldızı 500 Mbpshttps://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/onlinea-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/500-mbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 17 Aralık 2024; 15:12:31 > -
Sokağımda 10 senelik Superonline Fiber hükmünden sonra bugün Vodafone'un kendi Fiber kablolarını döşediğini gördüm. Sansür uygulaması ve ping süreleri ile ilgili bir bilgi var mı?
-
yakın zamanda teklif alan eski müşteri var mı ? nedir son durum ?
-
-
Gayet iyi hocam güle güle kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X