< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (274. sayfa)
-
-
Vodafone den yeni fiyat teklifi alan oldu mu? Geçen sene 100mbps tarifeyi 207 tl ye kullandık da bu sene 3 ay 250tl kalan 9 ay 625 dediler iptal edeceğim. Arayan da olmadı hiç. 16 aralıkta bitiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şikayet vara yaz hocam beni geri aradılar, 290+515e düşürdüler, 1 sene daha kabul ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TurkNet e geçtim hocam 6 ay %50 indirimle. Milleni de 12 ay sabit modem dahil 440a veriyor. Sizinki 3+9 seklinde dimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 18 Kasım 2024; 14:29:1 >
Evet 3+9. Ben yeni fiber modemi aldığım için enaz 1 sene durayım dedim yoksa modem parasını falan alacaklar benden uğraş dur işin yoksa.
Diğer teklifler iyiymiş bu arada , hayırlı olsun.
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Gerçekten 100 mb bit internet alıyor muydunuz hız olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar vodafone fiber kullananlar hız olarak 100 mb internet alıyorlar mı? Genel olarak memnun musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vodafone sözleşmem sona ermiş, 425 TL olmuş 1 yıl taahüte 398 TL olur diyorlar 100 mbit internet için. Daha altını bulmak mümkün müdür?
-
Ben alıyorum hatta bazen 110'u bile görüyor. Modem arızası yaşadım 70-80 üstüne çıkmıyordu, modem değiştirdiler şu sıralar 100'ün altına düşmüyor.
-
Bu aralar sayfalar yüklenirken gecikmeler oluyor. Sizlerde de oluyor mu? Nperf testinde gezinti testi %30 civarı çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 15 Aralık 2024; 5:25:36 >
Bana da iptal bölümünden 100mbit için 3 ay 250 gerisi 490 teklif ettiler kabul etmedim. Zaten superonline altyapı sanırım linkteki superonline paketine geçeceğim.
www.superonline.netSuperonline Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber’in Yıldızı 500 Mbpshttps://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/onlinea-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/500-mbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 17 Aralık 2024; 15:12:31 > -
Sokağımda 10 senelik Superonline Fiber hükmünden sonra bugün Vodafone'un kendi Fiber kablolarını döşediğini gördüm. Sansür uygulaması ve ping süreleri ile ilgili bir bilgi var mı?
-
yakın zamanda teklif alan eski müşteri var mı ? nedir son durum ?
-
-
Gayet iyi hocam güle güle kullanın.
ben fibere yeni geçtim alt yapı telekomun, bu vodafone yeni bi modem verdi, yalnız bağlantı zırt pırt kopuyor eski vsdl modemde böyle bir şey yoktu buna ne yapmak gerek benzer bir durum yaşayan var mı?
-
Merhaba arkadaşlar iptal biriminden aldığım kampanya devam kampanyası D 2024 NVDSL
100 mbps 319 tl bu kampanyayı sorabilirsiniz,iptal birimi veriyor.
-
izmir - konak
vodafone fiber
bağlantı sorunları yaşıyorum
hız test ettiğimde normal gözüküyor ancak efootball ve online oyunlarda server hatası deyip hiç giremiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: othervoicesfizmir - konak
vodafone fiber
bağlantı sorunları yaşıyorum
hız test ettiğimde normal gözüküyor ancak efootball ve online oyunlarda server hatası deyip hiç giremiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X