Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Paetzold Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.489
Cevap
67
Favori
176.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
Giriş

bana verseler anında kabul ederim. 700 tl istiyorlar aynı pakete. siz bu teklifi nasıl aldınız?

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Eskiden beri kullanıyorum sadık müşteri kaybetmek kim ister. Eski yorumları oku bak herkese güzel teklifler yapılmış. Yeni müşteriler için fiyatlar normal. Keşke 24 ay olsa da uzatabilinse eski sistem olarak. Gayet memnunum Vodafone tavsiye de ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hisar18 kullanıcısına yanıt

Ben 5 yıllık üyeyim hocam. Mart ayında bitiyor. revize etmezlerse superonline geçerim artık en azından aynı paraya daha fazla hız veriyorlar.

Şuanki dönem ve yeni yıl zamları eklenmiş teklif almışsınız doğal normal bir durum. Yeni yıl gelmeden teklif alıp güncelleme yapabilirdin

Merhaba,iptal birimine bağlayabilirmisiniz de oraya bağlan,onlar iyi teklif sunuyorlar,100 mbps vdsl 319 tl,fiber olsa daha ucuz oluru dedi,vdsl biraz pahalıymış.

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
    Vdsl kapatacaklar galiba

• Hisar18 kullanıcısına yanıt

1 Nisandan itibbaren yeni müsteri alımı olmıycak,taahhüt süresince mevcut müşteriler devam eder,biyjncd ne olur bilmiuorjm.Zaten tflekom fiberi yaygınlaştırcak her eve fiber verecekler sanırım 6 ay içinde,çalışmalar arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa371988 M kullanıcısına yanıt

işe yaradı hocam. 600 veriyorlardı, bu yöntem ile bağlandım ilk 3 ay 200 kalan aylar 400 teklif ettiler. 200 mbit fiber. teşekkürler.

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.