Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.476
Cevap
67
Favori
175.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone net ile instagrama girebiliyorum evimde ama mobilde giremiyorum aynı durumu yaşayan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

100mbps 163 tl kullanıyordum bu ay 11’i taahhütüm bitiyordu.

Telefonla aradıklarında sürekli 365 tl den devam edebiliriz diye tekif ettiler kabul etmedim. Az önce Vodafone Yanımda uygulamasından canlı desteğe bağladım ve taahhüt bitimi interneti iptal etmek istediğimi söyledim. Sebep sordular teklifleriniz çok pahalı karşılayamam dedim, kontrol ediyorum size uygun paketleri dedi.

200mbps 225tl 12 ay taahhüt teklif etti ve kabul ettim.

Aynı durumda olan arkadaşlar varsa boş yer kazık yemesinler diye sizlerle paylaşmak istedim. İyi forumlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 200 mb, 12 ay, 225 TL hemde rüter ücreti dahil.

İnanmak istiyorum.🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Merhaba altyapı kendi altyapısı mıydı?

• Elektrotek kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 👍

Teşekkürler.

Hayırlı olsun bilgi için teşekkürler

Hocam hayırlı olsun. Çok iyi fiyat.

• icoud kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Bu fiyatları alabilmek için sürekli iptal resti çekmek her ne kadar üzücü olsada bize başka çare bırakmıyorlar malesef..

Maalesef. Ben de uzun süre uğraştıktan sonra mevcut fiyat ile devam teklifini alabilmiştim.

• Merhaba sokakta kazı var, fiber optik kablo döşüyorlar. Çalışanlara sorduk hangi firma olduğunu bilmiyoruz dediler. Rögar kapağına bakınca Vodafone Net olduğunu anladık. Forumda bir konu gördüm bireysel için değil genelde baz istasyonu için çekiliyor falan yazmışlar. Sizce bu çalışma bireysel aboneler için midir? Aşağıya fotoğraf ekliyorum.

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

• 50 mbps 203.13 tl 12 ay sabit fiyat teklifi aldım sizce kabul etmeli miyim ? Şuan 162.5 ödüyorum

• Takip

• mor1989 kullanıcısına yanıt

Nereden nasıl aldiniz?

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt

Tek bir sokağa çekiliyorsa baz istasyonu için ya da omurga içindir. Tüm sokaklara çekiliyorsa bireysele de vereceklerdir.

Gerçi önce omurga kısmını, daha sonra bireysel için sokak sokak çekiyorlar.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Tek sokağa çekildi hocam ama farklı farklı tek sokağa. Şöyle izah edeyim alt sokak üst sokak şeklinde gitmedi tek bir rota boyunca ilerledi bazen sağa döndü bazen sola ama bir ucu farkla bir uç ile hiç kesişmedi tek bir rota boyunca devam etti bir yere kadar ve orada bitirdiler kazı yapmayı. Sonradan fark ettik ki kazının başlangıç noktası, kablonun çekilmeye başladığı yer, çatısında baz istasyonları olan bir evin önüymüş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

Baz istasyonu içindir o zaman. Vodafone evlere fiber uygulamasını her yerde yapmıyor. Burada var mesela, kullanıyorum. Ama pek çok yerlerde o fiberler baz istasyonları için. Belediye ile anlaşmaya göre de düz de gidebiliyor o rota, kıvranabiliyor da.

• Vodafone bitmiş yahut müşteriyi kafasında bitirmiş. 100mb 395 fiyatı sabitlemişler. Sosyal medya ekibi bile aynı teklifi söyledi. Gider Şoknet alırım abi bu nedir. 7 yıllık müşteriyim böyle muamele görmedim. Beni istemiyorsanız ben sizi hiç istemiyorum .🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 

• mexicana kullanıcısına yanıt

Bu koyun pazarlığı yapar gibi internet hizmeti fiyatı sadece bir boyutu. "7 Yıldır böyle muamele görmedim" cümlenizden hiç teknik aksaklıkla karşılaşmadığınızı veya bir talepte bulunmanız gerekmediğini anlıyorum (yavaş hız, kesinti, sözleşme veya fatura isteme gibi). Esas o zaman gerçek yüzlerini görüyorsunuz maalesef.

Benim tecrübelerime göre Türkiye'nin bu büyüklükteki en profesyonellikten ve organizasyondan uzak, en vasıfsız çalışan grubunu barındıran firma Vodafone. Hem mobil operatör hem de internet servis sağlayıcısı olarak. Mevcut düzen içerisinde de daha kötüye gitmemeleri için bir sebep göremiyorum. Sadece dünkü iletişimimiz bile 'bu işleri bilen ama şahit olmayan kime anlatsam böyle bir firmanın varlığına inanmaz' seviyesinde.

• Ben 100mb 210 tl ye kullanırken dün 100mb 395tl fiyat aldım tobi de sonrasında uygulama kendiliğinden 365tl verdi.Bugün ise 385tl 100mb ilk 3 ay 250tl şekilde fiyat çıktı uygulama da iptal birimini ile zorlamalımıyım bunu kabul edeyim mi sizce

• 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.