< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (270. sayfa)
-
-
100 mbit için mevcutta 210₺ ödüyorum.
700₺ den indirimle 400₺, özel 90₺ ekstraindirimle 310₺ teklif ettiler, kabul etmedim. 1 ay daha var, en iyi teklif bekleyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç ay kaldı taahhütünün bitmesine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haziran ayında aradılar 200 mb için 500 tl dediler kabul etmedim 225 tl ödüyorum ağustosta bitiyor sözleşme bakalım ne sunucaklar büyük olasılık 500 tl
-
Başka firmadan geçmek istedim siz iptal ettireceksiniz sonra biz gelip kurulum yapacağız dediler. Geçiş olmayan firma mı olur, bu nasıl iş?
Merhaba. Az önce, yanımda uygulamasında iptal başvurusu sonrası müşteri temsilcisi ile görüştüm. Taahhüt süresinin bitmesine yaklaşıl 50 gün vardı. İlk önce 100 mbps için 400 Tl teklif etti, kabul etmedim. Daha sonra diğer tekliflere bakalım dedi, mevcuttaki fiyattan (210,84 TL ) 100 mbps limitsiz 12 aylık teklif geldi. Kabul ettim tabi ki...
Biraz güç oldu ama nihayet güzel oldu..
-
Aynı durumdayım 2 marttan beri 150 kere aradılar. Uyanıklar ayı öne çekerek para koparmayı bile hesap ediyorlar. Bir tane iptal hattı numarası var son bir kaç gün kala orayı arayıp teklif almaya çalışacağım
Tam olarak nerede başvuru yapabiliyoruz hocam? Ve başvuru sonrası onlar sizi arıyor mu yoksa yzışıuor musunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, yanımda uygulamasında TOBi diye otomatik yanıt sistemi üzerinden yaptım yazışmayı. TOBi de, iptal başvurusu diye yazınca bir kaç adım sonra Sizi müşteri temsilci ile yazışıyorsunuz.
-
Teşekkür ederim. Siz yüksek teklifi kabul etmyince direkt olarak düşük teklifi mi sundu?
Hayır Hocam, sistemde başka teklif çıkmadı başlarda. Son görüşmede sistem diğer teklifler başlığı altında bu teklifi sundu.
-
O halde ilk görüşme olumsuz sonuçlandı, daha sonra size tekrar mı ulaştılar doğru mu anlıyorum?
Yok Hocam, onlar aramıyor.
Ben, taahhüt süremin dolmasına az kaldı, uygun bir devam kampanyası teklifiniz var mı diye aradım. İptal birimine, "daha uygun alternatifler var, Sizden uygun teklif alamazsam oraya geçeceğim" dedim. Onlar her seferinde 400 TL teklif ettiler. En son görüşmemde de 400 TL teklif ettiler 100 mbps için, kabul etmedim. 50 mbps teklif var mı diye sordum. "Tekliflere bakıyorum" dediler. 50 mbps olmadığını ancak 100 mbps 12 aylı sabit fiyat ile 210,89 TL devam teklifi çıktığını söylediler sistemde. Ben de hemen kabul ettim.
Tüm süreç böyle yaşandı.
-
Çok teşekkürler
Rica ederim Hocam. İnşallah, herkes güzel bir teklif alır bu şekilde. Yoksa , tüm fiyatlar can sıkıcı düzeye ulaştı...
-
Benimde Ağustos ta bitiyor.200 mbit 500 dediler.Kampanya birimi 410 yapalım dediler yinede kabul etmedim.
Arkadaşlar benim Türk telekom tarifem bitiyor bu hafta. Bizim apartmanda sadece Vodafone’un fiber kutusu var 575 TL diyorlar 100 MB için. Modem de kaktırıyorlar ama ben modem istemiyorum dedim olmaz diyorlar. daha doğrusu modemmi değiştirmek istemiyorum ASUS RT-AX82U modemim var çok memnunum.
Birde fiyat çok değil mi ya 575₺.
Vodafone abonesi falan var mı sordu kimse yok etrafımda Vodafone kullanan.
50 mgbit 430 fiyat veriyorlar 520den düşüp
Bana da 100mbit için uygulama 540 TL fiyat veriyor. Tobiden iptal diyerek müşteri temsilcisi ile yazıştım. 570 TL teklif çıkardı. Uygulama daha uygun veriyor dediğimde biz size özel uygulama teklifini görüntüleyemiyoruz dedi.
Sizce şimdiki adımım ne olmalı? Eylülde taahhüt bitiyor iptal edersem 500 küsür cayma bedeli çıkarıyorlar.
-
Valla geçen hafta aradılar 520 den 430a düşelim dediler yok dedim. Bitime 3 gün kaldı bugün iptal hattı diye bir numara var indirim yapıyorlar diye aramıştım bunlar 530 istediler indirim de yok vodafone hayatım bitiyor galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X