< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (269. sayfa)
-
-
Merhaba, bugün Vodafone ev interneti için kurulum yaptılar ama DSL ışığı yanıp sönüyor sonra 10 saniye falan tamamen sönüp tekrar yanıp sönüyor. Gelen ekip iç tesisatts sorun vardır dedi ama iç tesisati kontrol ettim sorun gözükmüyor sorun neyden kaynaklı olabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İç tesisatta sorun varsa; kurulum yaptıklarında anlamamışlar mı? Sinyalde tuhaflık olduğunu; kontrol için servis ücreti alacaklar mı acaba; bir sorun bakalım ne diyecekler.
-
Farklı adaptörle deneyin.
-
Valla hocam bende onu anlamadım. Kontrol cihazı ile hangi kablonun benim olduğunu kontrol etmeye gittiğinde buldu benim kabloyu. Biraz araştırdım internet aboneliğim tamamlanmadığı olarak gözüktüğü için internet verilmemiş ondanda olabilir
Olabilir. Kendi modemlerini taktılarsa belki arızalıdır diye düşündüm. Sürecin tamamlanmasını beklemek lazım o zaman. Sorununuzun en kısa sürede çözümünü temenni ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, bu aktivasyon uzun süren bir süreç mi acaba
Firmaya göre değişir.
Hocam türk Telekom ekibi bugün geldi hattı kontrol etti modemi bağlamaya gelen ekip ankastredeki kabloyu düzgün bağlamadığı için gelmemiş internet sorunu çözdüler
Geçmiş olsun. Düşük pingde, yüksek hızda internet dilerim.
Hocam hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Yanımda uygulamasından bana herhangi bir teklif sunulmuyor. Siz müşteri temsilcisi ile nasıl görüştünüz acaba? Mümkünse paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
-
İş yerine internet için vodafona gittim üzerime faturalı hat olduğu için 90 TL indirim alacağım söylendi adresi verince de fiber var burada 100 Mbps hız alırsınız dendi başvurdum ertesi gün bağlandı 120 civarı download 20 civarı upload alıyorum nasıl sizce şuan 410 TL ödeyeceğiz normalde 500 idi ama hattım olduğu için 410 a düştü
Vodafone Net 3 yılıdır 50 mb sınırsız kullanıyorum bana tekfiller 12 ay 345 tl çok değil mi sizce benim
hız altyapı 50 mb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 28 Haziran 2024; 6:6:10 >
Yanımda uygulamasından iptal talebi yaparsanız canlı biri bağlanıyor hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. 100mbit fiber kullanıyorum.
Bugün 0 (850) 542 95 46 numaralı telefondan aradılar, gündüz açamadım. Akşam geri aradım. 700₺ normal fiyat üzerinden kampanyalı 400₺, 90₺ de özel indirimle 310₺ teklif ettiler. Şimdilik kabul etmedim.
Yakın zamanda taahhüt yenileyen oldu mu? Nasıl fiyatlar
Taahhütüm bu ay sona eriyordu.Alt yapıda fiber yok telekom alt yapısı vdls 75-80 mbit normalde görüyor.aylarca aradılar çoğu zaman reddettim en son aradıklarında pazarlık yapmaya çalıştım.100 mbit vermeleri halinde kopmalar olacağını söylediler 50 mbit için önce 30 tl sonra en fazla 90 tl indirim yapabileceklerini söylediler.hatta bu forumdan örnekler verdim bir standartlarının olmadığını kişiden kişiye fiyat verdiklerini yüzlerine söyledim.kısacası 290 tl 50 mbit bir yıl sözleşmede karar kıldık.normalde 172 tl ödüyordum 2 yıl boyunca.yakında daha büyük zam gelecek diye bir şekilde kabul ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikonder -- 5 Temmuz 2024; 14:0:20 >
-
Hocam, benim de eylül 9'da bitiyor taahhüt sürem. Yanımda uygulamasından müşteri hizmetlerine bağlandım, bana da sistemde "Size özel indirimli 100 mbps aylık 400 TL" teklif çıkıyor dediler. Bana özel olması da enteresan....
Başka bir hizmet sağlayıcıya, taahhüt süresi dolmadan nakil olmayı düşünüyorum. Kurulum ücreti olmadan, aynı hızı daha ucuza alabilecek gibi görünüyorum.
Bakalım...
-
Ben de 100 mb vodafone fiber kullanıyorum.117TL ödüyorum.Benim taahhütüm 13 Ağustosta bitiyor.Bittikten sonra devam edecek şekilde 395TL tanımladılar.Kabul ettim ama bu forumda takip ettiğim kadarı ile çok değişken fiyatlar var.100 küsur çıkanda var 200 küsur çıkanda.Çok tuhaf gerçekten.Siz şu an kaç lira ödüyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100mbps fiber kullanıyordum normalde tahahütüm haziranda bitiyordu, ben mayıs gibi şeözleşme yenileyip 200mbps pakete geçtim 235tl ödüyorum aylık. tekirdağ kapaklı altyapı vodafone fiber.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X