Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.476
Cevap
67
Favori
175.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 mb sınırsız Vodafone fiber altyapı Türk Telekom üzerinden 2 yıldır 103 lira veriyordum taahhüt Ekim sonunda bitiyordu yeni anlaşma 12 aylık sabit 243 lira nasıl oldu : twitterdan Vodafone destek sayfasına fiyatların yüksek olduğunu odeyemecegimi yazdım yardımcı oldular sagolsunlar burdan bizi aydınlatan yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum seneye görüşmek üzere...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mbps için 520₺ fiyat çektiler aaa siz vodafonelusunuz dediler -90₺ daha indirdiler 132₺ zaten tarife xD

• alpercan A kullanıcısına yanıt

Merhaba Gelen sms bilgilendirmesinde ne yazıyordu ve yanımda uygulamasında tarife ne görünüyor? Bana da (çek tutarı dışında) aynı teklif verildi kabul ettim fakat sms bilgisinde farklı görünüyor. Çek de ortada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 5 Ekim 2024; 15:37:44 >
  • Merhaba, şuan halihazırda 50mbps için 350tl ödüyorum , Aralık ayında bitiyor taahhüt.
    Yeni teklif 520tl. Pazarlık sürecine ne zaman girelim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sözleşmem 13 Ekimde bitiyordu .12 Ekimde aboneliğimi sonlandırdım.14 Ekimde beni aradılar.470 TL yerine 2 ay 200 tl 10 ay 280 tl den 1 yil süreli yeni sözleşme yaptık

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Biraz önce denedim hiçbir indirim olmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hisar18 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilemiyorum. Benim yenileme zamanı tam anlattığım şekilde olmuştu.

Son güne kadar bekleyim iki ay daha var ozaman duruma bakarım

• Hisar18 kullanıcısına yanıt
    Bence de bekleyin benim yanlış hatırlamıyorsam son haftaydı.

Bu arada benden sonra kardeşim sıfır bağlattı evine yeni üyelik 200mb 600tl’den bağladılar. 1 hafta sonra mı ne aramışlar 12 ay daha uzatıp 24 aya söz verirseniz 400lü bir rakam söylemişti o fiyata iner demişler, ilk 3 ayda ödediği faturayı iade edeceklermiş Vodafone Pay üzerinden. Çok saçma bir sistemler var kime ne tuttururlarsa.

İşte çok farklı bence müşteri hizmetleri insiyatifinde olan birseyler var gibi son hafta kadar beklerim eğer olmazsa başka kuruma taşırım

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

vay arkadaş nasıl bir müşteri ayrımcılığı bu 2 senedir aynı paketteyim.İlk yıl 155 TL,ikinci yıl 290 TL ödedim ve 19 ekimde bitiyor tarihi.Bana sundukları 3 ay 350 kalan 9 ay 545 TL yanımda üzerinden.Hatta müşteri temsilcisini ile telefonda görüştüğümde aynı kampanyayı 590 TL olarak söyleyip utanmadan gidin yanımda uygulamasındaki paketi seçin dedi.

• 243₺ 200mbit ödüyordum 1 ayı geçti sözleşmem biteli 450₺ sözleşmesiz devam ediyorum şuan. Her hafta birkaç kez müşteri hizmetlerini aradım. 410 - 400 ₺ 200 mbit, 140₺ 100mbit için teklif verdiler 2-3 hafta önce. Şuan 500₺ 200mbit aşağısı vermiyorlar. Tam kahpe evladı bunlar. SO geçsem 350₺'ye 500mbit geçeceğim ama ping ve sansür yüzünden geçmek istemiyorum. El mahkum vodafona kaldım. Tek ağız olmuşlar 500 aşağısı teklif vermiyorlar.

• twitterdan Vodafone destek sayfasına mesaj yazın abone numarası ve cep telefonunuzu bırakın sizi arıyorlar uygun teklfi varsa iletiyorlar denemekte fayda var

• HedoTurkoglu kullanıcısına yanıt

Aynı durumu yaşıyorum şu an.En düşük 405 tl teklif ettiler kabul etmedim şimdi o fiyatı da vermiyor 450 den aşağı inmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhütüm aralık ayında bitiyordu, geçen günlerde kampanya ekibi aradı. 390 tl teklif ettiler, dedim aralık ayında taahhüdüm bitiyor, 2-3 ay boyunca ne olacak. onlarda biraz geri adım attı, taahhüt bitiş tarihine kadar şuanki fiyattan (167 tl ödüyorum), ondan sonra yeni taahhüt(390 TL) devreye girecek şekilde anlaştık. bu arada 100mbps internet kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risus_ -- 21 Ekim 2024; 10:26:0 >
  • risus_ kullanıcısına yanıt
    Benim de 30 Aralık'ta bitiyor hocam taahhüt. Pazarlığı sadece ilk 3 ay için yaptı çakallar , normalde 350tl ödüyorum şuan yenilenene kadar aynı fiyattan devam edin dediler kabul etmedim hemen 250tlye düşürdü, kalan 9ay için gram inmedi , düşüncem dedim kapattım.
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt

SO'dan bu fiyatı nasıl aldınız, benim de taahhütüm doluyor ama vodafone tarafında fiyatlar çok yüksek. Bu dönem burnundan kıl aldırmıyorlar istemesem de türk telekoma dahil bakmam gerekecek.

• sarampol S kullanıcısına yanıt

https://www.superonline.net/ev-interneti/diger-kampanyalar/fiber-hizlariyla-tanisma/500-mbps annemin ayağında protez var sakat raporu var bu sayede %25 daha indirim alacaktım aboneliği onun üzerine yapıp ama kampanya bitmiş. Kafalarına göre yine kampanya süresini kısaltmışlar. Öncelikle twitterden fiyatların yüksel olduğunu ödeyemeceğiniz falan belirttin belki vodafone geri dönüş yapar. Ben bu discord yasaklanması ve bir kaç kişide daha min 20 ping fazlalığı yüzünden vaz geçtim so geçmekten. Umarım iyi bir teklif verirler size.

• SOL altyapısı ile yüksek hızlı internet hizmetini durdurdu mu Vodafone? Adresime mAx 50mbit tanımlanır diyor neden olabilir ki?

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

ben şöyle bir yargı ile gittim. teklif edilen fiyat çok yüksek benim için, taahhütümün zamanı geldiğinde iptal için başvururum. sonra başka bir sağlayıcı ile anlaşırım. belirttiğiniz fiyatın altında bir sürü firma var dedim. ondan sonra geri vites yaptılar.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.