Kablonet altyapısı üzerinden Vodafone internet kullanıyorum, internet kesilmelerinin ardı arkası kesilmiyor, ama apartmanda diğer iss leri kullanan komşularda böyle bir sorun olmadığını öğrendim. Size pandemide yaşadığınız mağduriyet için aynı taahüt süresi üzerinden, yineleme yapmadan aynı fiyatla 24mbps lik paketinizi 35mbps yapalım dediler, 2-3 kere de sordum tahhüt yineleme olmayacak değil mi diye evet efendim olmayacak dediler. Ayrıca BTK'nın çıkardığı yeni kanunla birlikte artık taahhüt iptali yapmak isterseniz sadece o son ayın faturasını ödeyip iptal edebiliyorsunuz diye de bilgi verdiler ve bunun üzerine kabul ettim fakat daha öncesinde ilk abonelik yaptırdığımda 6 aylık 50mbps kampanyası varken sorunsuz kullanabildiğim internet 24 den 35 e geçirince tabir-i caizse kafayı yedi, sapıttı. 1.5 hafta bu böyle devam etti sonra ben sorunsuz internetimi geri istiyorum beni 24mpbs e tekrar geçirin dedim, geçirdiler ve düzeldi. Düzeldi ama yaklaşık 4-5 aydır yaşadığım ve yaşamaya devam ettiğim internet kesilmeleri, arada bir oluşan ping problemleri iyice kafayı yedirtti. Üniversite okuyorum ve derslerin bazılarını sırf internet kesildiği için mobil veriden izlemek zorunda kalıyorum, burada da mobil veri pek çekmiyor Ataşehir'de olmamıza rağmen. Bu sorunlar neticesinde hem de sadece o ayın son faturasını ödeyip taahhütümü iptal ederim düşüncesiyle MH'yi aradım (Bu süre zarfında da aynı fiyata daha iyi hız alabilmek adına Gıbırnet ile görüştüm ve evime kurulum için Türk Telekom'dan ekip gelecek), vodafone mh ne derse beğenirsiniz; benim o son faturayı ödeyip cayma olayıyla ilgili bir bilgim yok, iptal halinde cayma bedeli yansır dedi ve ayrıca hattınız 35mbps e geçirildikten sonra taahhütünüz yinelenmiş yani 2022'ye kadar uzatılmış dedi, herifler hem 35 i veremiyor hem de faturamda paket olarak 35mbps lik paket gözüküyor :d. Dedim bu taahhüt cayma olayını sizin çalışanınız söyledi bu resmen müşteriyi salak yerine koymaktır, kandırmaktır ve ben burada şu anda mağdur oluyorum ve gerekirse bunu mahkemeye taşımaktan da çekinmem dedim ve bunun üzerine 25 eylülden itibaren (bu tarihe yakın bir tarihte o 24'den 35'e geçirelim konuşmasını yaptım vodafone mh ile) vodafone mh ile yaptığım görüşmelerin kayıtlarının kontrol edilmesini talep ettim. Sırf prim alacak diye müşterisini kandıran bir zihniyetin kurbanı olduğumu düşünüyorum. Sırf yaşadığım bir olay yüzünden firmaya suç atmak istemiyorum ama KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM, SAKIN AMA SAKIN BUNLARDAN İNTERNET ALMAYIN. |
Bildirim