Şimdi Ara

Vodafone paket kalan bilgisi alamıyorum - Başka yaşayan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamda bayram tatilinde internet ve konuşma lazım , özet bilgi gelmiyor , tüm bayram boyunca internet kullandım ama korka korka , tamamen keyfimi kaçırdı bu durum bu kadar uzun süreli bir sorun , insana ister istemez art niyetliler diye düşündürüyor.

Tarifesinde kalan durum bilgisini 7000'e Ozet yazarak alamayan benden başka kimse var mı ?
    (Kurumsal hat)

• Bende de gelmiyor. Turkcell'den yeni geçtim Vodafone'a, belki Vodafone'da olmuyordur diye üzerinde durmadım.
  • Yok son 5-6 gündür olan bir sorun bu ve paket bitim mesajlarıda gelmiyor.
    Ne ödeyeceksiniz ne kullandınız belli değil ve hala çözülmüş değil.
  • Akıllı telefon kullanıyorsanız Vodafone self servis uygulamasını indirip kalan kullanım tutarlarınızı ordan takip edebilirsiniz.
    Bugune kadar hiç mesaj ile bakiye soegulamadım bu uygulama çok yardımcı oluyor bu konuda.

Tabi Vodafone nin bu şekilde mesaj sistemini uzun süreli sağlamaması ayrı, ayıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten self servis uygulaması ile de bilgi yok genel bir sorun dediler çağrı merkezinden ama 6 gündür bu sorunun çözülmemesi tamda kullanımın tavan yapacağı bir dönemde bende olumsuz bir izlenim bıraktı.
    Vodafone kullanan arkadaşlarda durum nedir ?
  • Ben ramazan boyunca self serviste kullanımlarımı takip edebildim.
    Bir sorun yaşamadım.

• İnternet sitesinden girince olmuyordu , çağrı merkezide görmüyordu bakalım uygulamayı yarın indirip bir bakayım

Benim durumda olanlar bunu sağlayanlar gibi

http://www.sabah.com.tr/teknoloji/2015/07/20/vodafonedan-bayramda-internet-rekoru

quote:

Vodafone abonelerinin mobil internet kullanımı geçen yılın Ramazan Bayramı'na göre iki kat arttı.
    Vodafone'un Ramazan Bayramı süresince gerçekleşen GSM trafiğine ilişkin açıkladığı verilere göre aboneler, arife günü ve bayramı kapsayan toplam 4 günde yaklaşık 774 milyon dakika konuştu, 613 milyon SMS attı ve 1 milyon 773 bin GB mobil internet kullandı. Vodafone abonelerinin mobil internet kullanımı geçen yılın Ramazan Bayramı'na göre iki kat arttı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün akşam en azından sonuç vermeye başladı ama benim paketimde 1.5gb internet var , 3.63 gb kullanım hakkınız kaldı diyor , dolayısı ile kullanmamaya devam , koca şirket bir haftadır bu durumu çözemedi.
  • vodafone nun tek kötü yanı bu, gece yarısından sonra, tatillerde bu sistemleri kullanıcıya kapatıyorlar bakım vs bahaneleriyle, 7/24 erişemiyoruz sistemlerine.
  • O bakim vs olaylari turkcell de de oluyor platinum plus abonesiyim ama faydasiz.

• Hocam türkcell'de bu sorun 8 gün çözümsüz oluyor mu ? Resmen göstergeleri çalışmayan araba ile otoyolda gitmek gibi bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.