Kampanyaya katılmadan önce gün içinde yapılan yüklemeleri kabul eder mi acaba? |
Vodafone Pay 100 yüklemeye 75 TL veriyor BİTTİ (2. sayfa)

-
-
Şoyle bilgilendiriyim sizi daha 3 ay once basima geldi. Sistem görmedi otomatik yuklenmedi.Temsilciyi aradim kayitla fatura indirimi olarak vermislerdi.
Egerki yukleme limitiniz dolmadiysa bence ugrasmayin 100 daha yukleyin gecin. Benim 2 ay önce yukleme limitim dolmustu o yuzden mecbur kayıtla almistim.
Vodafone pay bu kampanyaları ayın son 3 4 gunü yapiyor o yuzden yukleme limitinizi tam kullanmayın son saate kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam, teşekkürler. Öyle yapayım artık.
Bu arada her şey yanımda da faturaya yansıt %20 indirim kampanyası var (26-31 Temmuz) Hediye çeki almak istiyorum, limitim var ve ay içinde alışveriş yapmadım, ama satın alınabilir üst limit hatası veriyor. MH, sistemle ilgili diyerek doğru düzgün bir cevap vermeden geçiyor. Bir bilginiz var mı bu konuda?
-
Muhtemelen dijital ürün almaya calisiyorsunuz. Hersey yanimda bunu hep yapiyor gordugunuz gorebileceginiz en dandik sistem.
1 hesabim her sekilde engellendi. Risk birimine gore size aracilik yapamayiz dedilee en son btk yazdim cozulmedi a101 ceki verdiler faturaliya gecis kullanamiyorum bu rezil hersey yanimda yuzunden.
Fazla zorlamayin tamamen engelleyen bi sistemleri var ve 2 senedir kaldirmiyorlar son 10 gundur ugrastim yine kaldiramadim.
Dijital urunse almaya calistiginiz ve ay icinde 350 ve uzeri aldiysaniz muhtemelen siparisten 30 gun sonrasina kadar yenisini aldirmaz senelerdir böyle igrenç sistemleri var.
Dijital urun disi urunlerde kullanabilirsiniz.
Gordugunuz gorebileceginiz en kotu musteri hizmetleri Hersey yanimdadadir.
Vodafone musteri hizmetleri cozer genelde ama sizin konunuz onlarls ilgili degil
Banada 10 gb 1000 dk, 500 tl a101 çeki 100+TK liraya teklif ediyor lakin neye yarar, başkentin göbeğinde bile şebeke sorunlu, eskisi gibi değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Temmuz 2024; 12:48:14 >
Bu teklifi hangi kanal aracılığıyla ediyor? Hediye çekini düşersek makul bence şu zamanda.
-
Yanımda üzerinden.. Makul da işte çekmiyor ki, misal şu sayfayı açarken bile zorlanıyor vodafone mobil veri,vodafone baz 500 mt mesafede halbuki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Temmuz 2024; 12:46:50 >
Paylaşım için teşekkürler, ben de faydalandım :)
-
Orası öyle, Ankara'da beş birim çektiğini göremedim ben daha. Ortalaması üç. İnternet kısmı sıkıntılı.
Teşekkürler kardeşim. Saçma mesaj yazanları takma, her zeka grubundan insan internete girebiliyor sonuçta.
-
Sorun yok ya .
Hesabı yeni gorunce toy sandi herhalde genç kardesimiz bizi. Yasi kucukse yasina yakin forum gecmisim var.
Forum yönetiminide kınıyorum. Biz yapsak hemen uyari uzaklastirma verirsiniz adam alenen hakaret ediyor sanki zorundaymisim gibi forumun sahibiymis gibi. Kusura bakmayın bilemedim nasil konu acildigini unutmusum 🙂
Gecmiste sorun yasatmasa yine yazmazdim tanimiyorum der umursamazdim. Kisi 250 tl icin okxtr referansi alcam 10larca kisiye yanlis bilgi verdi biride benim bunlardan referansiyla uye yapti adam bizi.
Muhtemelen kendisinde hisettigi ozellikleri empati yaparak baskalarına söyluyor. Acizim kardesim bilemedim ben kusura kalma. Insanogluyuz hepimiz acisiz aslinda az insanligina dönüp hayata yapıci bakmamiz dilegiyle iyi alişverisler.
O kisinin en azindan 1 kac gun ceza aldigini gormedende ben Alemin firsatini gorsem yazmam daha. Donanimin boyle uyelere ihtiyacı yok bu konuda acimasiz olmali bu ben olsam bile !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Banner kalkmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hic bir kampanyanın son tarihini göremiyoruz artık eskiden uzattikca uzatirlardı simdilerde saatlik kampanya bile çok yaşamıyor
Arkadaşlar ben sanal karta 100 tl yükleyemiyorum girilen kart bulunamadı falan diyor cüzdana 100 tl eklesem gene kazanır mıyım 75 tl bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sanal kart bakiye yükle bölümü yokmu sizde
-
Hocam sanal kartın üstüne tıklayınca bakiye yükle var yapıyorum hata veriyor bi de sanal kart detaylarına tıklıyorum mesela veri yüklenirken hata oluştu diyip duruyor sinir oldum cüzdana yüklesem kabul olur mu acaba onu merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya gun sonuna kadar gecerliydi ama 7 den sonra 5 saat erken bitirdiler sanırım.
Daha once katilim sagladiysanizda gun sonuna kadar yukleme sarti vardi. Suan yukleyebilsenizde olmaz.
Cuzdanı kampanya disina alıyorlar denemedim yukleme dahil olurmuydu ama daha once cuzdanla fatura odeme kampanyasina katilip saymadiklari var.
Cuzdan koymuslar hic bir mantigi yok ve kampanyalara saymıyorlar vodafonepayın garipliklerinden biri cuzdan hem paranizi bagliyorlar hemde hic bir kampanyada gecmiyor🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X