>>>Yanımda uygulaması giriş >>>Üst bannerda çıkan 75 tl kazan kısmından tobiye >>>3 soru var her soru 25 tl hepsinin cevabı EVET Gün sonuna kadar yükleme yapmanız gerek.1 hafta içinde yüklenecek. Konuyu açması benden yapanların görsel eklemesi sizden İyi Alışverişler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 30 Temmuz 2024; 21:9:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Pay 100 yüklemeye 75 TL veriyor BİTTİ
-
-
Tobiye girdim ama 3 soru nereden ve nasıl çıkıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E006 -- 30 Temmuz 2024; 5:50:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler faydalandım.
Teşekkürler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üst bannerlarda çıkıyor arkadaşlar.
-
Teşekkür ederim 100tl yükleme yaptım 75tl ne zaman yüklenir acaba 175tl vodafone yanımda üzerinden alışveriş yapmak istiyordum.
-
Sadece Vodafone abonelerine sanırım.
Tobiyi ararken çark çevirdim 25 tl çıktı tobi çıkmadı. Vodafonelu olmayanlarda çıkmıyor mu tobi ?
turkcell kullanıyorum. tobi çıkmadı yada bulamadım. ancak altta çark vardi cevirdim Vodafonepay cüzdana 25 lira kod verdi. yükledim cüzdana.
tobiye ne yazınca çıkıyor sorular ?
-
Teşekkür ederim faydalandım
Bakıyorum herhangi bir faydasi olmamiş foruma aylar önce kendi faydasi için açtıgı okxtr konusu var ama maşallah dil pabuç.
Onuda sen ekleyiver kardeşim eksikse yada düzgün uslupla soru sormayı ögren.h
Böyleleri forumu kullanmasi engellenmeli yada kısıtlı kullanmalı ya. Engeli bastim geçtim gereksiz yorum gereksiz kişi. Hatirlıyorumda p.mler başka hesapta var kendi faydasi içın OKXTR konusunda çok kişiye yanlış bilgi verdi 250 tl için. 75 tl içınde gelmiş yapamayınca aglamış.
Önce uslup önce edep yahu!
Acizsiniz diyor ya sikayet edin lütfen. 10 larca kişı yapan yazmiş belki yüzlerce kişıde yazmadı. Konu açana aciz diyor. Herkes yapıyor sen yapamıyorsan aciz kim acaba
Normalde cevap yazmazdim ama OKXTR konusunda 250 kazancam diye yanliş yönlendirmeleri aklima geldi bastım engeli geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 30 Temmuz 2024; 10:3:3 >
çok teşekkürler hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_uk -- 30 Temmuz 2024; 10:11:1 > -
Hayır devam ediyor.en başlarda 75 TL KAZAN yazan banner zaman sayacı 13 saatte suanda gün sonuna kadar geçerli ama bilemiyorum sizin ekran farklımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 15 Ağustos 2024; 21:8:35 >
tşkler hocam.
o değilde paket teklifi çok iyimiş. 18 gb 150 tl
bende hiç uygun teklif gelmedi.alterntf yöntem var mıdır ?
-
Uzun süredir düşüķ fiyatta anlaşılıyor o yüzden.
Bakın faydalı bir yorum arkadaş bilgilendirmış konuya eklendi.
Şaçma sapan yorum yapmanin luzumu yok. Forum yönetimi lütfen gerekli işlemi yapınız! Ustte sadrettin yazan uýeniz hakkında engelledigim içın göremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 30 Temmuz 2024; 10:31:28 >
Teşekkürler
Teşekkürler faydalandık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bakıyorum herhangi bir faydasi olmamiş foruma aylar önce kendi faydasi için açtıgı okxtr konusu var ama maşallah dil pabuç. Onuda sen ekleyiver kardeşim eksikse yada düzgün uslupla soru sormayı ögren.h Böyleleri forumu kullanmasi engellenmeli yada kısıtlı kullanmalı ya. Engeli bastim geçtim gereksiz yorum gereksiz kişi. Hatirlıyorumda p.mler başka hesapta var kendi faydasi içın OKXTR konusunda çok kişiye yanlış bilgi verdi 250 tl için. 75 tl içınde gelmiş yapamayınca aglamış. Önce uslup önce edep yahu! Acizsiniz diyor ya sikayet edin lütfen. 10 larca kişı yapan yazmiş belki yüzlerce kişıde yazmadı. Konu açana aciz diyor. Herkes yapıyor sen yapamıyorsan aciz kim acaba Normalde cevap yazmazdim ama OKXTR konusunda 250 kazancam diye yanliş yönlendirmeleri aklima geldi bastım engeli geçtim. |
Tobiye girdim ama 3 soru nereden ve nasıl çıkıyor? |
Hayır devam ediyor.en başlarda 75 TL KAZAN yazan banner zaman sayacı 13 saatte suanda gün sonuna kadar geçerli ama bilemiyorum sizin ekran farklımı |
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kazanan akbanklı
- merci çikolata a101
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tod süper dolu paket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X