VodafonePay 500/250 defacto fatura indirimi 5000 Vodafone müşterisi 2 ay sonra aktif🙂
-
-
Teşekkürler hocam. Defacto arada indirim kodu da paylaşıyor onu da yakalarsak bayagı uyguna gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiklerim club a özel ilk siparis yuzde 10 indirim 1000 de 150 indirim oyunlar yada carktan veriyordu galiba.250 civari indirim ama 1000 de. 230 da vodafone dersek 450 500 civari. 1000 icin 450 500 civarı ihtiyaci olan icin iyi sayılır.
Firsatin yanmasi icin daha degisik combolara ihtiyac var. Club yuzde 10 disinda 750 civari 150 indirim varmı acaba yada isbirligi kampanyası kodları vs.
Combolayında yanan fırsat olsun ben bildiklerimi yazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suan en mantikli combo 560 uzeri sepet yapip ilk uyelik yuzde 10 birlestirip 250 yada 230 da vodafoneden bekleyip 560 ı 300 civari indirimle almak yuzde 50 nin 1 tık uzerinde fayda.buna ek 500 uzeri 100 750 uzeri 150 gibi faydalarla yanan sıcak fırsat olabilir.
Yokmu söyle faydayi yuzde 70 e yaklastiracak bi combo ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 14 Ağustos 2024; 17:44:55 >
-
Arkadaşlar defacto odeme ekranında Vodafone faturana yansıt çıkmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Suan farkettim kontrol ettim evet cikmiyor bendede uygulamadan denedim siz nerden denediniz tarayicidada mı ayni?
Guzel kampanya yapmislar odeme secenegi yok bu vodafonenun isleri nolcak boyle ya🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 14 Ağustos 2024; 17:41:29 >
Ben telefondan uygulamadan baktım
Su an tarayıcıdan girdim baktım maalesef hiç bir ekranda Vodafone pay görünmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskader -- 14 Ağustos 2024; 17:45:53 >
Anca 19.90 ucreti sak diye almayi biliyorlar. Guzel kampanyalar yapıyorlar ama işleyisleri 1 taneside sorunsuz olsun.turcell faturana yansit var vodafone yok. Defacto odeme yontemi konusunda gordugum en gelismis firma sanirim suan farkettim 15 e yakın farkli ödeme yöntemi valla bravo
Alışveriş yapmak istediğimde seçenek hala gözükmüyor. Sizde de aynı durumda mı acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mobil ödeme açınca ücret almıyor hocam
İlk kullanımdan sonra alıyor
Sürekli kullandigim için her ay ödüyorum.
evraktalepleri@vodafone.com
Yukardaki mail adresini kampanya sorunları için veriyorlar. Kampanyayı kullanmak istedigimi ancak ödeme şecenegi olmadıgı için kullanamadıgımı yazan bir mail attım.
Kullanmak isteyenler vakitleri varsa birer mail atarsa eklemeleri hızlanır. Vodafone/Defacto yaptıkları kampanyadan haberleri yok🙂
Defactonuz batsın
2 ay sonra ödeme seçenegi eklenmiş.
Ihtiyaci olan baksın. Yeni üyelik gift cluba özel yüzde 10 düşüyor 40 kargo cikariyor 20 mobil ödeme yüzde 10 indirimde bunlara gidiyor.
600/ 250 net gibi.
Ödeme ekranına gectigimde +80 TL gibi fiyat ekliyor. Ahlaksız tüccar mantığı ile devam edin siz. Dolandırıcıdan farkları yok. Al birini vur ötekine her ikiside aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X