ayın 10'una doğru geliyor sanırım. benim otomatik ödemedeydi ödenemedi diye mesaj geldi, sonra girip kendim manuel ödedim. yalan etmezler umarım. |
Bildirim
ayın 10'una doğru geliyor sanırım. benim otomatik ödemedeydi ödenemedi diye mesaj geldi, sonra girip kendim manuel ödedim. yalan etmezler umarım. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
atm den para çekme de karekod okumaya tepki vermiyor uygulama. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana yazar mısın hangi site veya gmail bende aradım ama işte olduğum için yazacak bir yer bulamadım yardımcı olur musunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
uyanıklara bak.nasılsa bi boka yaramıyor diye kullanmıyordum,bi de 8 lira ücret kesmişler.poca ve monodan sonra bununla da veda zamanı geldi. ![]() |
benim şikayetvar kaydımı 2 hafta sonra dikkate alıp faturanızdan 100 TL düşelim diyerek ikna etmişlerdi. siz de orayı bir deneyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adamlarda nakit para sıkıntısı var herhalde faturadan düşürmeyi teklif ediyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim için daha iyi oldu. 50 tl daha verip 100'e tamamlayacaklardı para verselerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonchalnt -- 15 Ocak 2024; 17:13:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |