Çekemezsin, ben yanımda uygulamasından 50 TL bakiyeli razer gold aldım. Razer golddan Apple ve Google bakiyesi, netflix YouTube vs alabiliyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (219. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anladım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çoğu yerde kart yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone yanında'da limit 1500 görünüyor.acaba 2000 liralık opet yakıt kart alabilir miyiz?
toplam sepet tutarı limitin üzerinde,farklı bir ödeme yöntemi ileişleme devam edebilirsin diyor...Yani olur mu olmaz mı?
-
Bence olmaz. Cüzdan limiti 1500 kart limiti de 1250 TL. 1000 TL lik iki OPET card alın bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nays iade verirse artık o şekilde yaparız.
-
-
Vod pay a kendi adima kayitli ziraat bankkart ekledim.bakiye yuklemeye calisinca bu kart onayli ve kendi adiniza kayitli olmali diyor ve yukleme yapmiyor. En para da kayitli ama o onayli gozukuyor zira yaninda tik isareti var yani onayli. Sıkıntı ne olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 7 Şubat 2024; 18:18:45 >
Ziraat cüzdan uygulamalarına yüklemeyi herkesten önce engellemişti galiba forumda birkaç kez gördüm. En son Tosla'ya yüklemek istediğim zaman olmadı. Bu da öyledir.
Beyler başka bir faturasız vodafone numarasına pay bakiyesinden TL göndermek mümkün mü?
Daha bugün Ziraat kartıyla Vodafone Pay'in Cüzdan kısmına yükleme yaptım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, opet yakıt kart ile ne zaman yakıt almak istesem merkezi arayın diye hata veriyor. Bu hatayı neden alıyorum_
-
TL gönderim yapılmıyor ama TL yükleme yapılıyor. Cep TL yükleme kısmından.
Büyük ihtimalle yakıt aldığınız yerden dolayıdır. Başka bir OPET istasyonu denediniz mi? Benimkini direk kullanmıştım bi sorun çıkmadı.
Hocam 3 farklı opette denedim olmadı..petroya yazdım vodofone limit bitmiş şimdi alabilirsiniz dedi ama hala alamadım..
Vodafone limit bitmiş ne demek hocam? Yakıt kartı fiziksel olarak adresinize gönderiliyor. O yakıt kartıyla direk yakıt almıştım bi sorun çıkmadı bende .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X