< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (222. sayfa)
-
-
Acaba gelen parayı harcasan ne yaparlardı?
-
Bazı kredi kartlarimdan yüklemeye "kendinize ait kartla yukleyebilirsiniz" diye izin vermiyor bazılarına veriyor. Kendi kredi kartlarımla deniyorum. Var mı yaşayıp çözen ya da bilen?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu aylık limiti nasıl yükseltiyoruz bilgisi olan var mı? kendime ait kart ekliyorum yok yükselmiyor
-
QR kod ile bugün A101 den 500tllik alışveriş yapmak istedim defalarca denememe rağmen ödeme yapılamadı. Sürekli işleminiz şuan gerçekleştirilemiyor daha sonra deneyin diye uyarı veriyor.
-
Hocam banada aynısı oldu kasiyer bankayı ziraat seçince işlem başarılı oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulama bozuk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 Mart da Vodafone pay hesabımdan bilgim olmadan 39.99 TL çekilmiş şikayet kaydı oluşturdum ama çok büyük güvensizlik nedeni.
QR kampanyasi icin "fırsatı kullan" butonu şartı kalkmış görünüyor. Kontrol edebilirsiniz.
şubat ayında uygulamaya defalarca girip çıkmama rağmen(kampanyaları yoklamak için) hiç alışveriş yapmamıştım 6 mart tarihinde şubat ayı için 7,99 inaktif ücreti kesmiş, kartında para olupta kullanmayanlar kontrol etsin bu mikrobik oluşumu hemen yarın terkediyorum içindeki parayı harcayıp 🤬
evet değişmiş. teşekkürler. harcamayı yaptım 1-14 nisanı bekliyorum.
-
-
Bende de aynı hatayı verdi Ziraat kart eklerken.Çözümü bulamadım henüz
-
QR ödeme de bakiye cüzdan damı olması lazım, Vodafone pay kartta mı olması lazım bilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu yaşıyorum farklı kartlarım kredi kartı banka kartım sonuç aynı uyarıyı veriyor. Eşimin hesabında sorun yok onun hesabına yükleme yapabiliyorum
ben kart bakiyesinden harcadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cüzdana ilk kez para yüklemeye 50TL kampanyasından da faydalanmak için önce cüzdana para atıp, sonra o cüzdandaki parayı Vodafonepay karta atabiliyor muyuz QR kampanyasından da faydalanmak için?
MH'ye sormak için uygulama içindeki telefon numarasını arıyorum, Vodafonepay ile alakası yok, iletişim numarasını bilen var mı?
-
Yuksek limitler onemli degilse, en fazla 1250tl yuklerim/ harcarim yeter diyorsaniz `varliklarim` kismindan tanimli, tikli kartlari silip limitinizi dusurun. ondan sonra istediginiz kredi kartindan yukleme yapabilirsiniz.
-
Cüzdana yüklenen para Vodafone pay karta çekilmiyor cüzdan içerisinden harcama yapabilirsiniz sadece. 542 arıyorsun sesli sistemde Vodafone pay diye yanıt veriyorsun yönlendiriyorlar seni öyle yapmıştım ben.
Temsilci bana vodafonepay karta atabilirsiniz dedi ama iyi ki dinlememisim, 10 lira denemelik attım, dediğiniz gibiymis.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X