< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (224. sayfa)
-
-
Bunların müşteri hizmetlerine nasıl ulaşıyorsunuz uygulamadaki numarayı arıyorum gsm operatörü ve internet aboneliği haricî menü çıkmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%10 fatura iadeleri yatan var mı ? 2 aylık faturalara henüz bişey yatmadı bana acaba sistemde mi problemleri var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mart ayı qr ödemeye %20 iade gelmiş.
Bu sabah bana yattı %10 iade.
Qr kampanyası bu ay da var. Fırsatı kullan butonunu da tamir etmişler.
Mart ayında fırsat butonu var mıydı hocam ? Harcama yapmıştım qr ama gelen giden yok .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu 50 tl hediyeleri hesaplara yatırmadılar daha
Vodafonepay sanal kartımın son kullanma tarihi geçmiş bundan haberim olmadan karta para yükledim ama harcayamıyorum, yeni kartta açamıyorum eski kartta bakiye var diye, ne yapılabilir?
-
vdf ınternet ıcın bu ay da 70 yatmış yuzde 10
-
Yeni sanal kart açıp MH ne bağlanmayı denediniz mi? Bakiyeyi eski karttan yenisine aktarır belki.Aynısı paycell de başıma gelmişti.Bu yöntemle çözdüm
-
Yeni kart açmayı denedim, ama eski kart varken yenisi açılmıyor. MH ile görüşmedim o yöntemle deneyeyim birde. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 7 Nisan 2024; 0:18:9 > -
2 aylık geri iadeleri alamadım hâlâ, MH aradım kayıt açtılar 13nisana kadar çözülecek dedi , olmazsa tekrar hatirlatirsiniz dedi. Peşine biz düşüyoruz iyi mi :)
Bana mesaj gelmişti, skt doldu 1 Nisan' da uygulamaya girince otomatik yenilenecek dedi, 1 nisanda ve 2 nisanda girdim, yenilenmedi, iade gelecekti ve bakiye sıfırdı, kart olduğu için yeni kart oluşturmaya da müsade etmedi, ben de kartı sildim, yeni bir kart oluşturdum ve ertesi günde yeni karta iade geldi. Sizinki biraz farklı tabii, paranızı belki cüzdana aktarabilirsiniz...
Cüzdana aktarılırsa sadece vodafone yanımda ve vpay üzerinde harcanıyormuş, karta geri iade de yoksa gereksiz olur. Eğer otomatik yenilenmez ise birkaç gün içinde veya MH ile görüşeceğim o şekilde olmazsa son çare uygulamadan fatura ödeyeceğim
-
Bu qr kod ile ödeme hangi marketlerde çalışıyor? Petrolde denedim hata veriyor.
Aynen vodafone pay müşteri hizmetlerine nasıl ulaşıyorsunuz 542’den herhangi bir seçenek çıkmıyor ki
Vpay musteri hizmetleri icin direk 542 yi arayip herhangi bir musteri temsilcisine durumu aktarip kayit acabilirsiniz. Velevki vodaafone musterisi degilseniz yeni abone olacam diyin bireysel musteri olarak baglanan temsilci sizi vodafone ana menuye yollar oradan herhangi bir musteri temsilcisine baglanip sorunu aktarin ben hep boyle yaptim.
Ben bir türlü ulaşamayınca sikayet vara şikayet yazdım bir kaç saat içinde geri döndüler bundan sonra hiç uğraşmayacağım onlar uğraşsın
TR Karekod olan her POS'ta çalışır ama nadiren de olsa banka seçimi yapılan aletlerde sorun oluyor. Farklı bir banka seçtirerek deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X