Vodafone Pay'de sıkıntı mı var? Saatlerdir EFT ile gönderdiğim para geçmedi. Gönderdiğim hesabın bankasını aradım çıkış olmuş diyor. Vodafone'u aradım mail atın diyor nüfus cüzdanı, dekont, imza ile birlikte. |
Vodafone Pay [ANA KONU] (245. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159720023
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denizbank kendisi mi aradı, nasıl hallettiniz?
-
Sadece SMS geldi müşteri kaydı hala durduğu için DenizBank ATMsinden çekeceğim parayı. Enpara'da karşı bankaya ulaştı yazıyordu. Sadece VF Pay'e üyeyseniz ve Twitter hesabınız varsa @VodafoneDestek'e mesaj atın bence.
Qr kampanyasından Ekim ayında hesabına para gelen var mı
- Kazanılan tutar, kullanıcıların Vodafone Pay kartlarına 1-14 Kasım arasında yüklenecektir.
Bu ayki harcama için bu ama geçen ayıda aynı şekilde düşünürsek 14 Ekim'e kadar bekleyeceğiz normalde 9'unda yatıyordu.
-
Banka hesabımdan eft yaptım 1.5 saat oldu hala v.pay hesabıma gelmedi aynı sorunu şuan yaşayan varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon faturası iadesi yattı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da aynısı oldu Vodafone müşteri hizmetlerini aradım genel bir problem olduğunu söyledi bekleyin düzelecektir dedi
QR iadesi şimdi yattı.
-
Vodafone faturası ödeceğim,cüzdanda yeterli bakiye olmasına rağmen "Cüzdanda yeterli bakiye yok" uyarısı veriyor
-
Bana yatmamış nasıl bir yol izlemeliyim daha önce katılmamıştım
Benim de bi hesaba yatmış diğerine yatmamış. Nasıl bir matematikleri var meraktayim. 14une kadar bekleyip telefon ile şikayet kaydı olustururum. Şimdi etsek 1-14ü arasi diyecekler. Boşuna şimdiden sinir yapamam belki ozamana kadar yatar🙏
Benim de eşimin hesabına yatmış bana yatmamış. İkisini de aynı anda aynı iş yerinden yaptım alışverişlerin anlam veremedim.
Bunlara güvenip dijital platform ödemelerini mobil ödemeye yansıtmayın
Şikayet için kullanılabilecek bir mail adresi var mıdır? Sitesine ve uygulamaya baktım göremedim.
evraktalepleri@vodafone.com buraya yaz ayrıntılı.iletişim bilgilerini ekle arar çözerler.
QR iade yatmadı hala. Kayıt açmalımıyım?
-
Benim qr iadesi de gelmedi nereye kayıt açmamız gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X