Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: genclik17 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.218
Cevap
248
Favori
466.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Pay'de sıkıntı mı var? Saatlerdir EFT ile gönderdiğim para geçmedi. Gönderdiğim hesabın bankasını aradım çıkış olmuş diyor. Vodafone'u aradım mail atın diyor nüfus cüzdanı, dekont, imza ile birlikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: feedyourhead.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159720023

Denizbank kendisi mi aradı, nasıl hallettiniz?

• Marcher kullanıcısına yanıt
    Sadece SMS geldi müşteri kaydı hala durduğu için DenizBank ATMsinden çekeceğim parayı. Enpara'da karşı bankaya ulaştı yazıyordu. Sadece VF Pay'e üyeyseniz ve Twitter hesabınız varsa @VodafoneDestek'e mesaj atın bence.
  • Qr kampanyasından Ekim ayında hesabına para gelen var mı
  • Osmane10 O kullanıcısına yanıt
    • Kazanılan tutar, kullanıcıların Vodafone Pay kartlarına 1-14 Kasım arasında yüklenecektir.

Bu ayki harcama için bu ama geçen ayıda aynı şekilde düşünürsek 14 Ekim'e kadar bekleyeceğiz normalde 9'unda yatıyordu.

• Banka hesabımdan eft yaptım 1.5 saat oldu hala v.pay hesabıma gelmedi aynı sorunu şuan yaşayan varmı ?
  • Telefon faturası iadesi yattı.
  • gül_ym kullanıcısına yanıt
    Bana da aynısı oldu Vodafone müşteri hizmetlerini aradım genel bir problem olduğunu söyledi bekleyin düzelecektir dedi
  • QR iadesi şimdi yattı.

• Vodafone faturası ödeceğim,cüzdanda yeterli bakiye olmasına rağmen "Cüzdanda yeterli bakiye yok" uyarısı veriyor  

• vincente kullanıcısına yanıt

Bana yatmamış nasıl bir yol izlemeliyim daha önce katılmamıştım

• krc58 kullanıcısına yanıt

Benim de bi hesaba yatmış diğerine yatmamış. Nasıl bir matematikleri var meraktayim. 14une kadar bekleyip telefon ile şikayet kaydı olustururum. Şimdi etsek 1-14ü arasi diyecekler. Boşuna şimdiden sinir yapamam belki ozamana kadar yatar🙏

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

Benim de eşimin hesabına yatmış bana yatmamış. İkisini de aynı anda aynı iş yerinden yaptım alışverişlerin anlam veremedim.

• Bunlara güvenip dijital platform ödemelerini mobil ödemeye yansıtmayın
  • Şikayet için kullanılabilecek bir mail adresi var mıdır? Sitesine ve uygulamaya baktım göremedim.
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

evraktalepleri@vodafone.com buraya yaz ayrıntılı.iletişim bilgilerini ekle arar çözerler.

• QR iade yatmadı hala. Kayıt açmalımıyım?

• Benim qr iadesi de gelmedi nereye kayıt açmamız gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.