< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 17 Ekim 2024; 3:19:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (246. sayfa)
-
-
QR yatmayanlar müşteri hizmetlerini aradım ay içinde yatmayanlar yatacak dedi. Toplu yükleme falan saçmaladı birşeyler kayıt açmadım ben de 3-5 gun daha bekleyip tekrar arayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya da ayın 14une kadar diyordu.
İade gelmez ise bu ay ki işlemi yapmayacağım.
Bilgi için teşekkürler hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Qr iadesi nedir?
Her ay 500tlye kadar olan QR ödeme ile yapılan harcamaya %20iade veriyor. Maks 100tl
Sektör şartı yoksa iyiymiş..
Ben market ve benzin alirken kullanıyorum yatıyor sonraki ayın ilk yarisinda
QR iadesi yatan var mı dostlar?
Vodafone fatura ödeme de ki kriter değişmiş.
Önceden 2 ft odeyip 250 TL yi geçince 50 TL veriyordu.
Şimdi her FT için %10 a düşmüş.
50 TL iade için minimum 500 TL kim fatura ödemek lazım.
18/10/2024 tarihinde Vodafone Pay QR Kampanyası kapsaminda Vodafone Pay hesabiniza 100.00 TL yuklenmistir. Detaylı bilgi için:https://vftr.co/vodafonepay_bilgi B003
Bu kampanya için pay karta mı yükleme yapmak lazım cüzdana mı ? Buarada özel değilse nerde harcamıştınız?
vodafonepay banka kart ekleme sorunu sizdede varmı işleminiz gerçekleştirilemiyor uyarısı veriyor
-
kart. market, akaryakıt vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arada oluyor da son zamanlarda sıklaştı sanırım. geçen ay bana oldu buraya yazdım, çok cevap gelmişti benzer. ertesi gün bi ara düzeldi. bazıları yine olmuyor diye yazmıştı. ara ara denemek lazım sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart yükledim.
Benzin aldım.
Netgsm kullanıp vodafonepay cüzdan açabilen varmı normal hesap açtım ancak cüzdan açılmıyor sonra tekrar deneyin diyor
-
olumsuz ben ve 3-4 arkadaşım denedik Vodafonepay cuzdan açılmıyor sanal karta dahi para yukletmiyor . hatlar netgsm hepsi.
vodafone yanımda premiumla 100 tl indirimi aldım sonra 250 tl üstüne 50 tl iade kampanyasını görüp 251 tl yükledim bi türlü gelmedi 50 tl mhyi aradım diyo ki promosyon veya kartla fark etmez bakiye yüklemişsiniz ondan olmamış diyo ne kadar çakal olmuş bunlar o 100 tlyi ben yüklemedim ki yanımda şeysi o yapacak arkadaşlara duyurulur önce 251 tl yükleyin sonra bu kodu kullanın ben yandım siz yanmayın
-
Hocam bu işler böyle maalesef. Koşulları iyice okumak gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turk telekom olup cüzdanımı kullanıma açabilen var mı ? Hata alıyorum sürekli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X