< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (247. sayfa)
-
-
Ben onu sonradan yüklememe rağmen gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vpay cüzdana hediye bakiye geldi bunu vpay sanal karta aktarma var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok ama cüzdan ile fatura ödemede kullanilir. Fatura konusunda baya firma ile anlaşmaları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım sağol hocam
Limitim 2000 tl bunu arttırmak için ne yapmamız gerekiyor?
-
onu da gecen ay 30binden 2bine dusurduler, sozde daha once baska bir kampanya ile hesabini dogrulayanlara bisey vermislerdi. oyle yukseltmistik, gecen ay ne olduysa herkesinkini dusurduler sanirim
-
-
tesekkurler
-
Hocam qr ile çekim limiti ne kadar oldu 😊
kart hiçbir yerde bulamadım
15bin
Hocam kartım yok qr ile çekim yapıcam yine 15.000 mi
evet
Hesap yükseltme vb adımlar ilerledi ama sanal kart eklettirmiyor fi zamanında blokeye almışlardı kaldirmamislar. Kart tanımlamadan kullanılabilir mi
Tuzağa düşmeyin. Vodafone Pay kampanya tuzaklarına çekiyor sonra paranızı alıkoyuyor diyim kibarca.
Programı sürekli hata veriyor onu geçtim en hiç para çekmediğim hâlde - bakiye çekme limitim.
Neden?
ZORLA YENİ ÇİPLİ KİMLİK DOĞRULAMASI YAPTIRMAK İÇİN.
Fatura öde yüzde 10 bakiye 29₺ eklendi pay e ama hiçbir yerde kullandırtmıyor bu sanal kartla nereye çekebiliriz parayı
geçmişte doğrulama yapanlar limiti 2000 düştüğü için tekrar doğrulama yapabiliyorlar mı? Uygulamada göremedin doğrulama bölümünü.
-
Yapılıyor uygulamanız güncel olmayabilir ana sayfada profilin olduğu kısımda hesabını doğrula şeklinde ibare gözüküyorquote:
Orijinalden alıntı: gonulbasgeçmişte doğrulama yapanlar limiti 2000 düştüğü için tekrar doğrulama yapabiliyorlar mı? Uygulamada göremedin doğrulama bölümünü.
Sağolasın uygulama güncel değilmiş. güncelleme sonrası kimlik okut kısmından uygulama atıyor, çöküyor. bakalım biryerlerde çözümü yazılmış mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X