Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.760
Cevap
260
Favori
500.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aposaz

Farklı bankaların kredi kartlarıyla denedim yinede sonuç aynı Vodafone Pay [ANA KONU]

Hesapla alakalidir. Daha yuklemede boyle sorun cikartiyorsa yukledikten sonra kesin aninda bloke getirip hesabi kapatacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freezonelu olanlar, istanbulkart yüklemesine hem freezone hem normal olan iki kampanya da ayrı ayrı geliyor mu (%10+%10)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 7 Şubat 2025; 1:23:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eşimin sanal kartı bloke oldu müsteri hizmetleri sert uslup ile vodafon kartı alıp eklenemiz gerektigini söyledi sanal kart bir daha açılmıcakmış. Yani amac kart satmak galiba hesapta 500 kaldı bakalim ne zaman iade olcak

• gül_ym kullanıcısına yanıt
    Ben hergün arayıp darlıyorum 20.01.2025 dr bloke oldu bi iade yapılmadı bu süreçte kaç defa aradım bilmıyorum
    Bir temsilci bana bankanız iadeye onay verecek dedi bendr kendım dr banka personeli olduğumu böyle işlem olmadığını söyledim geri atım attı ve kaydınız için aciliyet belirttim dedi içeriden paramı alayım daha upraşmam bunlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: gül_ym

Eşimin sanal kartı bloke oldu müsteri hizmetleri sert uslup ile vodafon kartı alıp eklenemiz gerektigini söyledi sanal kart bir daha açılmıcakmış. Yani amac kart satmak galiba hesapta 500 kaldı bakalim ne zaman iade olcak
    Yani diyelim sanal kart bloke oldu fiziki kart alıp ekleyebiliyor muyuz? Bilmediğim için soruyorum ayrıca vpay mh icin dediklerinize sonuna kadar katılıyorum hakikaten de çok terbiyesiz bir üslupları var sanki sorguya çekiyorlar hadsizler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şubat ayı vpay kurum fatura ödemesi yattı arkadaşlar

• Can851 kullanıcısına yanıt

Böyle uslüp ile nasıl mh olabiliyorlar kadın resmen kızdı ki kendisinede söyledim bu nasıl konuşma şekli diye hala devam ediyor.. Sanal kart birdaha açılmıcak ancak fiziksel kart alıp ekliyebiliyorsunuz dedi ama oda bloke olurmu bilmem. Şikayetvar bu tür şikayetlerle dolu. Deneyen olur ise burda paylaşırsa bizde kart alırız oda bakiyeyi içinden almak için iade için 2 hafta bekleyenler varken iade edeceklerini hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 7 Şubat 2025; 13:41:9 >
  • AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt

Bu ne saçmalık hem sebepsiz banla! Hem 2 hafta olsun para iadesi yapma! Hangi kuruma şikayet etmek gerekiyor herkes şikayet etsin. Ablam A101 alışverişi oldu 20 li maden suyu gelmedi ama iadede olmadı. Cimere yazdı döşedi anında iade oldu . Sadaka niyetine verdi o parayı kızgınlıkla ki 2 hafta uğraştırdılar cimer olunca anında iade ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 7 Şubat 2025; 13:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_ym

Böyle uslüp ile nasıl mh olabiliyorlar kadın resmen kızdı ki kendisinede söyledim bu nasıl konuşma şekli diye hala devam ediyor.. Sanal kart birdaha açılmıcak ancak fiziksel kart alıp ekliyebiliyorsunuz dedi ama oda bloke olurmu bilmem. Şikayetvar bu tür şikayetlerle dolu. Deneyen olur ise burda paylaşırsa bizde kart alırız oda bakiyeyi içinden almak için iade için 2 hafta bekleyenler varken iade edeceklerini hiç sanmıyorum

Aynen öyle çok kaba ve terbiyesizler anneme de aynısını yaptılar sanki suç işlemiş gibi açmadılar da ama neyseki annemin iadesi 1 hafta sürdü 1000 TL ye adamlar bloke koydu şaka gibi 1000 TL yemek için yükledik Migros yemek için (Freezone kampanyası) neyse kendileri kullanacak gibi

• QR ve Ev İnterneti iadesi yattı.

• Vodafone faturası ödedim daha iadesi gelmemiş bana. Vodafone ödeme iadesi gelen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 7 Şubat 2025; 19:46:56 >
  • Geçen ay mobil ödeme yapana 2 ay Vodafone yanımda premium hediye kampanyası vardı. Şu ana kadar kampanya ile ilgili SMS gelmedi Vodafone payi aradım. Kod gönderimini biz yapmıyoruz 542 yi arayarak Vodafone ile görüşün dediler. Vodafone ile görüşünce de sms bekleyin bizim yapacağımız bir şey yok diyorlar. Bu kampanyaya katılıp kod alabilen oldu mu acaba herkes benim gibi bekliyor mu

1.si nasil olsa fiziki karti bulunmayacagi için oyle sey demis hesap bloklaninca daha geri donusu yok

2. Si bddk ya Sikayet ettim. tcmb bakiyor dedi tcmb Sikayet ettim biz bakmiyoruz tuketici h.h. ne Sikayet edebilirsiniz gibi sacma sapan surec var. Bunlarin niye böyle adaletsizce piyasada at kosturmasinin sebebi belli

• nier kullanıcısına yanıt
    TT faturası ödemiştim 31ocakta iadesi bugun fiziki kartıma yapılmış, halbuki ödemeyi sanalkartla yapmıştım. Ocak ayı QR iadesi de gelmiş bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Kurum faturası değil hocam Vodafone fatura ödemesini kast ettim. Kurumla birleşmemiş sanırım, geçen ay 18k fatura ödedim bir de, bugün gelmesi lazım normalde kurum gelmiş başkalarına.

Tüketici hakem heyetıne yazdım
    Mesai bitsin cimere de yazıcam ayrıca uslup yapanlara şikayet oluşturun ses kayıtları mevcut ben öyle yapıyorum

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    60 dk da qr kampanyasında hediye vardı bu yüklendi mi?

• Rurriro R kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kod alabilen yoktur hocam ben 2-3 farklı hat ile yaptım bahsettiğiniz mobil ödeme işlemini, kampanyaya katılım olup 2 ay bedava yanımda premium kullanmamız gerekiyor ama gelen kod felan yok hiçbirine de. Bu kampanyanın genel olarak sorunlu olduğunu düşünüyorum

• Shadowylord kullanıcısına yanıt
    Vdfn lu değilim o yüzden yüklenmez diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rurriro R kullanıcısına yanıt

Bende mobil odeme yaptim banada kod gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 8 Şubat 2025; 13:44:16 >
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.