Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.740
Cevap
260
Favori
499.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu anda ne banka kartı ne de kk ile yükleme yapamıyorum. Yine bir sorun var sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pay karta işlem ücreti mi geldi dostlar bakiye yüklerken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Braggart B kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına %3,5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Braggart B kullanıcısına yanıt
    komisyon geldi artık kullanmıyoruz biz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone telefon faturası ödemesi iadesi gelen oldu mu, geçen ay fatura ödeyenler yazabilir mi? Kurum faturasından bahsetmiyorum.

• nier kullanıcısına yanıt
    baktım gelmemiş hocam, geçen ay 13 Ocak’ta yüklenmiş

bu arada geçen ayki iadeye baktım sadece ilk yüklemeye iade veriyormuş ben parçalı sanıyordum hiç incelememiştim

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Bu aykinde yazmıyor kurum olanda yazıyor hocam. Normalde kurum, qr, ev interneti ve diğer iadelerle aynı gün yatıyordu diye biliyordum Vodafone fatura ama geçen gün hepsi gelmiş o gelmemiş enteresan geldi bana.

• Arkadaşlar 20 gündür iade alamadım ekstrem kesildi varmı çözümü

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Bankaya harcama itirazı aç

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    30/180 arasında sonuçlanıyor uzun süreç değilmi

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Orası artık bankaya kalmış başka mantıklı bir çözüm Vodafone beklemen

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Banka kartına var mı komisyon
    Veya
    EFT yapsak hesaba geçmede problem oluyor mu

• Sayın forumdaşlar 2 sorum olacak.

1 3-4 gündür banka kartı ile yükleme yapmayı denediğim de "şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısı veriyor, bu süreçte banka kartı ile yükleme yapabilen oldu mu?

2 qr kampanyası bu ay sadece yeni kullanıcılar için mi geçerli yoksa herkes faydalanabiliyor mu?

• Rurriro R kullanıcısına yanıt
    Vodafone Pay [ANA KONU]

Bu kampanyanın çözümünü buldum arkadaşlar. Ben de aynı şekilde bu kampanya katıldım alışveriş yaptım ancak bana da herhangi bir SMS kodu gelmedi. Yani Vodafone yanımda Premium kullanımı ile ilgili hediye kodu alamadım. Bunun üzerine ilk önce Vodafonepayi aradım. Durumu anlattım ama onlar kampanya sms'ini 542'nin gönderdiğini kendilerinin bir şey yapamayacağını söylediler. Ben de 542'yi aradım 542'de maalesef kampanyanın kendileri tarafından değil mobil ödeme hizmeti veren Vodafone Pay tarafından yapıldığını söyleyerek direkt Vodafone Pay e aktardılar. Her iki tarafta 5-6'şer defa aramama rağmen herhangi bir çözüm bulamadım. Bu kampanyanın sorunlu olduğunu düşünüyorum. Ailede mevcut birkaç hat ile kampanyaya katıldım. Kendi düşüncem özellikle Vodafone freezonelu olanlara kod kesinlikle gelmiyor. Freezonelu olmayanlara gelme ihtimali var. Freezonelu olmayan bir tane hatta kod geldi.

Gelelim kod alamayanların başvuracağı çözüme: Twitter hesabınızla @Vodafonedestek'e kampanyanın ekran resmini, alışveriş yapıldığına dair mobil ödeme sayfasının ekran resmini alıp kampanya katıldığınızı alışveriş yaptığınızı ancak kampanyada vaat edilen 2 aylık Vodafone Yanımda Premium üyeliği için gerekli SMS kodunun kendinize gönderilmediğini ifade eden mesajınızla birlikte gönderin. Tabii gönderdiğiniz mesajda hangi numarayı kullandığınızı alışverişi hangi numara ile yaptığınızı belirtin. Mesajı dm'den gönderin. Siz mesajı gönderdiğiniz gün veya ertesi günü Vodafone sosyal medya ekibinden birisi sizinle mesajda yazdığınız numara üzerinden iletişime geçecek ve durumu kontrol edip hattınıza 2 aylık yanımda Premium hediye gönderecek, siz de Vodafone yanımda Premium sayfasına girdiğinizde hediyemi kullan butonu göreceksiniz ve butonuna basıp hediyenizi aktif edebileceksiniz.

Ben birkaç tane hat için bu yöntemi izledim ve sonuca ulaştım umarım sizlere de faydası olur. Bu arada Vodafonenun sosyal medya ekibinin daha bilgili ve daha çözüm odaklı olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgkuz -- 9 Şubat 2025; 22:17:37 >

• İki gündür Hepsiburada cashbaki gelmedi yine.

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Banka kartı ile yüklemeye komisyon yok

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sürede banka kartı ile yükleme yaptım. Bir sorun yaşamadan yükledim

• hgkuz H kullanıcısına yanıt
    Az önce bana geldi

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt

Kredi kartını değiştirin, ben sanal Kart kullanıyorum. Kartın 3D güvenlik özelliği seçili olsun.

QR kampanyası her ay geçerli, yeni eski farketmez herkes için geçerli. Ayrıca parçalı da olabilir toplam 500 TL harcama yeterli.

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.