< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (318. sayfa)

-
-
spam isaretleyip engelleyin. bu firma kaale alinacak gibi değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Twitterdan vodafone desteğe özel mesaj atın kayıt açıyorlar hemen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi adres ,vodofon2 çıkıyor ,bumu ?
@VodafoneDestek hesabı twitterda
%10 iade ile freezone kampanyalarını birleştirebilen var mı? Hepsiburada'dan 500 liralık alışveriş yaptım. %10'dan 50 lira iade geldi ama freezone'dan 150 lira gelmedi mh inatla sadece tek kampanyadan faydalanabilirsiniz diyor fakar şartlarda böyle bir ibare yok.
-
Arkadaşlar vodafone pay sanal karttaki bakiyeyi cüzdana aktaramaz mıyız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar malum nays ile yaptığımız olayları artık yapamıyoruz. yeni olayın burada olduğunu söylüyorlar. bana özelden anlatabilir misiniz?
-
Eft ne kadar sürede geçiyor vfpaye
Merhaba arkadaşlar. Aynı günde iki farklı yerden alışveriş yapsak sorunsuz %10 iade geliyor mu?
nedendir bilmiyorum ama kartla alışveriş yapamıyorum, kimi siteler 41 kimisi 99, kimisi 3D secure processing dönüp duruyor. Ban mı yedim acaba?
Hesaba yüklü bir para giriş çıkışı da olmadı
-
Tıklagelsin 3d hata verip durdu masterpass’a kaydettim getir üzerinden tıkla gelsini de masterpass ile eşleştirip siparişi verdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerini ikna edemiyorum, trenyoldan alışverişe izin vermiyor diyorum, trendyolun altyapısından kaynaklı bir sorundur bizimle ilgili bir sorun yok diyor, ama 3-4 farklı siteden daha alışveriş yapamıyorum
-
Hesabı doğrulama yapmadıysanız limitiniz dolmuş olabilir. ayarlardan bakın
Geliyor. Günlük en fazla 200 TL.
Teşekkürler
Maalesef birleşmiyor, aynı cümleleri müşteri temsilcisine bende söyledim ama ikana edemedim.Şikayetvar sitesine yazdım, birisi aradı inceleyeceğiz dedi 4 -5 gün oldu halen dönecekler bakalım. İşin ilgince kozmetik kampanyasıdan iade Cashbaktan yüksekti orada cashbak verdi, hepsiburada da ise 150 tl yerine %10 iade geldi. Normalde fazla olanı ver bari burada oda yok işine geleni veriyor. Bence sizde şiakyetvar sitesine yazın...
-
benim gönderdiklerimde en fazla 20 dk ya hesaba geçti, bazen 1-2 dk da oldu
-
Vpay cüzdandan,kendi vpay kartına niye aktarım yaptırmaz ki bi operatör
Aktarim var.ayarkara gidin orada cuzdandaki bakiyeyi k.k na yukle var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X